Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Artisan Design bordslampa i järn och aluminium Tillverkad i Italien - Marghe

Kod: MARGHE
kr 9.216,28 kr 12.810,66 -28%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Järn, aluminium och mässing
Åtgärder
Diameter 28 x H 45 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Viadurini Lighting

Handgjord bordslampa i järn och matt svart aluminium med mässingsdetaljer Tillverkad i Italien.

Denna bordslampa har en struktur gjord av järn och aluminium i en matt svart yta berikad med detaljer i mässing . Komplett med indirekta varma ljus-lysdioder, mjuk knapp och plug-in strömförsörjning.
Dess design kännetecknas av enkelhet och väsentlighet men lyckas inte gå obemärkt förbi tack vare den underbara kombinationen av matt svart finish och mässing som bidrar till att göra lampan elegant och sofistikerad .
Handgjorda i Italien representerar detta komplement en perfekt lösning för att tillgodose önskemål från dem som letar efter en diskret och raffinerad artikel som kan komplettera inredningen i rummet, vilket ger personlighet och en unik touch.
Bordslampan är ett grundläggande objekt eftersom det kan användas i ditt arbetsrum, i sovrummet som en ljuspunkt för ditt nattduksbord eller som en idé att komplettera små delar av huset som inte är väl upplysta där en ljuskrona inte räcker. Just av den anledningen är det nödvändigt att välja ett komplement som är lika funktionellt som det är vackert för ögat som kan bidra till att inreda rummet på ett homogent sätt och definiera dess atmosfär.

Lampa / uttag: 6W 500 Lumen 3000 ° K

OBS: LED ingår.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter