Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Artisan Design-ljuskrona med järnkonstruktion tillverkad i Italien - Tinna

Kod: TINNA1
kr 20.906,27 kr 29.059,74 -28%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Järn
Åtgärder
Bas: L 15 x P 15 cm - Total höjd 120 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Viadurini Lighting

Handgjord ljuskrona med lätt syraetsad järnstruktur Tillverkad i Italien.

Denna moderna ljuskrona handgjord i Italien har en struktur helt gjord av lätt etsat järn bestående av en central kropp och 5 horisontella element i olika längder i slutet av vilka glödlamporna är installerade.
Ljuskronan är utan tvekan den verkliga huvudpersonen inuti rummet eftersom den representerar den huvudsakliga ljuskällan som tack vare sin storlek kan homogent belysa stora miljöer som vardagsrum, matsalar eller kök. Det är därför viktigt att välja rätt efter dina behov och den omgivande inredningen för att skapa en känslig och välkomnande atmosfär.
Handgjorda med kvalitetsråvaror , detta komplement visar sig vara solid och robust vilket garanterar utmärkt hållbarhet och kombinerar funktionalitet och en original och kreativ design som glödlamporna en gång installerat ger en touch av elegans . Det som föds är därför en ljuskrona med en enkel och modern stil som inte går obemärkt förbi rummet, vilket visar sig vara ett verkligt designobjekt som kan komplettera inredningen av rummet och berikar dess estetik.

Lampa / uttag: E27 230V

OBS: glödlampor ingår inte.
Huvudkroppens längd kan anpassas efter dina behov. Kontakta oss för mer information med hjälp av formuläret " Begär information ".

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter