Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Artisan golvlampa i naturligt mässing med LED Made in Italy - Agio

Kod: AGIO1
kr 10.260,04 kr 14.261,49 -28%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Mässing
Åtgärder
Bas: L 20 x P 20 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Viadurini Lighting

Golvlampa i naturligt mässing med justerbart LED-ljus Made in Italy.

Denna golvlampa har en struktur i naturligt mässing med nyckelfogar utrustade med en justerbar cylinder inuti vilken lysdioden är placerad. Komplett med 230V fotdimmer.
Dess design är enkel och väsentlig men mässingsfinishen hjälper till att ge produkten sin starka personlighet, vilket gör den unik och extremt original, så att den kan placeras i rum med olika möbler, från de mest moderna till de mest traditionella.
Handgjorda i Italien representerar detta komplement en särskilt lämplig idé som ska användas som en ljuspunkt för vardagsrummet för att skapa ett litet hörn där man kan läsa eller helt enkelt njuta av några ögonblick av avkoppling.
Denna typ av produkt representerar faktiskt en grundläggande möbel som skapar en ljuspunkt samtidigt som den ger rörelse till miljön och berikar stilen i huset. Det som är viktigt i valet är helt klart den funktionella aspekten men mer och mer letar vi också efter en design som kan väcka uppmärksamhet, så att lampan blir ett dekorativt element som blir en del av miljön och ökar dess värde.

Lampa / uttag : GU10 7W 510 lumen 2700 ° K

OBS: LED-lampa ingår.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter