Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Artisan utomhuslampa i järn och dekorativt glas tillverkad i Italien - Beba

Kod: BEBA1
kr 15.113,54 kr 21.007,73 -28%
Moms ingår

madein_italy

- +
Material
Järn
Åtgärder
L 50 x P 25 x H 250 cm
Leveranstider
15 arbetsdagar
Viadurini Lighting

Handgjord utomhuslampa med rektangulär bas och järnstruktur Tillverkad i Italien.

Denna golvlampa utomhus är handgjord i Italien och har en struktur som består av en stång och en rektangulär bas i galvaniserat och målat järn och ett LED-ljus täckt av ett skyddsglas med en diameter på 9 cm. Den innehåller också en drivrutin i en mellanliggande bas på kabeln och en IP44-anslutningskontakt.
Elementet som fångar uppmärksamheten är användningen av råvaror med en vintage smak som kommer att tänka på mer traditionella tillbehör men omprövas i en modern nyckel för att ge liv till en lampa med en enkel och väsentlig design som inte går obemärkt förbi för att berika trädgårdar och terrasser som återskapar en varm och välkomnande atmosfär perfekt för att njuta av några ögonblick av avkoppling utomhus.
Utomhusbelysning är av grundläggande betydelse för att kunna göra din trädgård eller terrass mer bekväm och välkomnande, men det kan också vara användbart för att belysa en uppfart eller tillfartsväg på ett praktiskt och funktionellt sätt.
Förutom att utföra denna roll är det dock allt viktigare att dessa tillbehör också utför en dekorativ funktion för att återskapa en raffinerad estetik som gör det trevligt att spendera tid utomhus.

Lampa / uttag : LED 6W 500mA 2700 ° K 500 Lumen
Storlek: bas 50 x 25 cm, total höjd 250 cm

OBS: LED ingår redan

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter