Made in Italy

Artisan Venedig glaskrona med 6 lampor tillverkad i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kod: BERNADETTE
kr 41627,82 kr 52034,71 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 71
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 140

Ljuskrona med 6 ljus i venetianskt glas och förkromad metall, handgjord i Italien.

Fin 6-ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas med kristallfinish och detaljer i polerad förkromad metall . Från ett underbart spel av kurvor och transparenter , av metalliska detaljer och rigorösa dekorationer, skapas ett inredningstillbehör med ett starkt dekorativt värde som anpassar sig med smak och personlighet till samtida miljöer samt till klassiska interiörer som visar sig mångsidiga trots den kreativa designen . De ursprungliga glasutvecklingarna visar det otroliga hantverket som ger liv till verkliga konstverk som kan förvåna sig tack vare sin scenografiska själ .

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro