Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

äta till 260 cm utdragbara bord Malco glas, modern design

Kod: MALCO
kr 21.494,18 kr 33.311,37 -35%
Moms ingår

Tjänster i samband med produkten

- +
Åtgärder
L.180 / 260xp.100xh.76cm
Leveranstider
10/15 arbetsdagar
Viadurini Living
Middagar till 260 cm utdragbara bord Malco glas, modern design
Malco är ett matbord som kännetecknas av en innovativ och original design, spelas på kontrasten mellan olika material såsom glas, trä och metall. Benen på den speciella rundad form är kännetecknande för denna tabell. Strukturen är tillverkad av fanerade aska trä och metall. Den övre och förlängningar är gjorda av transparent härdat glas 10 mm.
Tack vare de två förlängning praxis sträcker sig Malco tabellen tills den når en längd lika med 260 cm.

Viadurini Living Collection ger en touch av modern elegans till alla de mest glamorösa utrymmen, och även till ditt hem, aldrig ge en atmosfär spännande och mycket natursköna. En uppsättning objekt, unika och autentiska, till inredningsarkitekter tillgängliga för att skapa mer exklusiv design, olika, aldrig godkänt, ett uttryck för en pågående forskningsdesign dekorativa sophisticatedly.
Viadurini Living Collection erbjuder ett brett utbud av inredningstillbehör, avsedda för alla rum i huset: moderna stolar, bord designer dining, utdragbara bord, moderna och klassiska soffor, stolar, speglar, tabeller och mycket mer. Möblerna blir uttryck för själen som förvandlar utrymmet till en verklig fler sensorisk upplevelse.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter