Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

äta till 260 cm utdragbara bord Malco glas, modern design

Kod: MALCO
kr 20.449,68 kr 33.311,37 -39%
Moms ingår
- +
Åtgärder
L.180 / 260xp.100xh.76cm
Leveranstider
10/15 arbetsdagar
Viadurini Living
Utdragbart matbord upp till 260 cm i Malco-glas, modern design
Malco är ett matbord som kännetecknas av en innovativ och original design, spelad på kontrasten mellan olika material som glas, trä och metall. Benen med en speciell rundad form är det utmärkande med detta bord. Strukturen är gjord av askfanerat trä och metall. Toppen och förlängningarna är gjorda av 10 mm genomskinligt härdat glas.
Tack vare de två praktiska förlängningarna sträcker sig Malco- bordet till en längd av 260 cm.

Viadurini Living Collection ger en touch av modern elegans till alla de mest glamorösa utrymmena, och även till ditt hem, utan att någonsin ge upp en spännande och mycket scenografisk atmosfär. En uppsättning unika och autentiska föremål som är tillgängliga för inredningsarkitekter för att skapa projekt som alltid är exklusiva, annorlunda, aldrig homologerade, uttryck för en kontinuerlig sökning efter sofistikerat dekorativ design.
Viadurini Living Collection erbjuder ett brett utbud av inredningstillbehör, designade för varje rum i huset: moderna stolar, designade matbord, utdragbara bord, moderna och klassiska soffor, fåtöljer, speglar, soffbord och mycket mer. Möblerna blir ett uttryck för själen som förvandlar rymden till en riktig multisensorisk upplevelse.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter