Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Atlantis Connubia Calligaris stol i metall och tyg, 2 delar

Kod: ATLANTIS1527
kr 4.400,78
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
L 53xP 56xH 76 (46) cm
Leveranstider
* 20 arbetsdagar Leveranstiden kan variera om produkten finns inte i lager
Connubia
Atlantis Connubia Calligaris stol i metall och tyg som gjorts i Italien, 2 stycken
Atlantis stol modell från strukturen i kromad metall. Sits och rygg täckt av ekos belagda teknisk väv. Utformningen av vårdlinjer gör denna fina produkt och samtidigt ergonomiska. Robusthet hos metallstrukturen, i kombination med det praktiska i tvättbar yta, gör en stol med släde bas med maximal funktionalitet.

Italiensk tillverkare: Calligaris
År 2016 Calligaris lanserar nytt varumärke Connubia av Calligaris: en samling som innehåller all tradition, kvalitet och design som alltid har följt den 'italienska företaget. Calligaris Manzano föddes i Friuli 1923 som en hantverkare verklighet familj; Friuli-baserade företaget initialt specialiserat på produktion av rustika trästolar med halm, och sedan omvandlas på 60-talet och 80-talet blåst industrin och expandera sitt sortiment, inculdendo fast matbord, utdragbara bord konstruktion, möbler till sovrum, vardagsrum och komplement.
Idag Calligaris är känd över hela världen, betjänar mer än 90 länder och att använda sig av samarbete med internationella designers. Den kvalitet och stil av sina samlingar härrör från en djup passion för produkten, samt omfattande kontroller i varje produktionsprocess.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter