Made in Italy

Bäddsoffa i bensintyg med förkromad bas tillverkad i Italien - Ranuncolo

  • Made in Italy
  • Kod: RANUNCOLO
kr 33.832,71 kr 42.290,92 -20%
Material Tyg och metall
Leveranstider 30/40 arbetsdagar

Modern bäddsoffa täckt i petroleumfärgat tyg Tillverkad i Italien.

Bäddsoffa med dubbelsäng tillverkad i Italien med icke-deformerbar polstring av polyuretanskum, tygöverdrag (helt avtagbart) i bensinfärg och fötter i förkromat stål .
En idealisk inredningslösning för att ge liv åt ett vardagsrum i elegans och lätthet. Dess sobera och raffinerade estetik utsmyckas av den speciella konsistensen som täcker soffans nedre del och armstöden, vilket skapar en trevlig visuell effekt. I ett enkelt drag förvandlas soffan till en bekväm och välkomnande dubbelsäng, vilket kombinerar funktionalitet och design.

Soffan har en elektrosvetsad bas med en möbelrörsram utrustad med en praktisk hopfällningsmekanism som gör att sängen öppnas snabbt och enkelt samtidigt som inga kuddar kan tas bort. Den är också utrustad med en icke-deformerbar madrass av polyuretanskum med medelhög densitet (25 kg / m3) täckt i 100% allergivänligt, allergivänligt och mycket andningsbart polyestertyg med kardborrfästen som förhindrar att den glider. Tack vare bajonettsystemet kan strukturen demonteras helt och tas bort, så att tyget kan tvättas bekvämt, vilket ger maximal användbarhet även vid borttagning.

Tygkomposition : 100% PES

Tillgängliga storlekar:
  • L 210 x P 103 x H 86 cm (madrass: L 140 x P 197 x H 14 cm);
  • L 230 x P 103 x H 86 cm (madrass: L 160 x P 197 x H 14 cm).
OBS : soffklädseln finns i ett brett utbud av olika tyger och färger.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev