Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badkomposition craft jord Craft Novello

Kod: CRAFT N03
kr 57.007,19
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badkomposition craft jord Craft Novello
Nya traditioner, annat koncept samt nutida perspektiv präglar denna samling. I Craft flöde observations bilder, ritualer och berättelser som finns i vår tradition i form som i materialen.
Denna komposition är i termocotto ek, handfat och lampa i ljusgrått hartscement; portal och stege matt mörkgrå lackerade dörrobjekt.

I badrummet set innehåller:
1A L.45 x s.45 x H.1,5 cm
1 L.45 x s.45 x H.50 cm
2 L.120 x s.45 x H.15 cm
2A L.50 x s.30 x H.11 cm
3 L.120 x s.45 x H.73 cm
L.10 x s.45 x 4 cm H.1,5
5 L.35 x sid 27 x H.170 cm
6 x P.3 L.120 x H.100 cm
7 L.120 x P.15 x H.15 cm

specifikationer
Träkonstruktioner: björkplywood sp. 16 mm ekfanér.
trä fronter: i björkplywood sp. 16 mm ekfanér.

The Oak erbjuds i tre utföranden: naturlig knotiga med noder i sikte, staved knotiga vit, termocotto. Den senare är en sofistikerad process som syftar till att öka sammanhållningen och kompakthet av fibrerna, samtidigt som den ger mycket goda mekaniska egenskaper och beständighet.

Cement: En speciell process gör den kompakta cement och elastisk samtidigt ger en stor motståndskraft mot kompression som låter dig använda produkten för mycket tunna tjocklekar, medan den låg porositet ger honom en extra ogenomtränglighet. Slutföra den tekniska bilden från en hög slagtålighet, kemisk och nötning och uppfyller de strikta reglerna i EG-direktivet och det nya är strängare 2010 europeiska normer när det gäller VOC (flyktiga organiska föreningar).

Novello estetiska driver att förnya produkter söker en personalisering där kreativitet alltmer spazio.Con Craft samlingen är återvinning av hantverk i modern form antar den mobila själv aspekter som gör den unik, en perfekt syntes av tradition och innovation. Frågan tas som ett grundläggande värde i en kontinuerlig utforskning av nya möjligheter att diversifiera och berika de föreslagna initiativ som de kan förklara objektet och främja mötet mellan den traditionella konstnärliga hantverk och en smak för experiment och planerar sin moderna design.
Craft är det yttersta uttrycket för konstruktion Novello, hans kallelse för innovation och talang i sökandet efter material och avancerad teknik skickligt utförda av mästare. Alla möbler är helt i plywood.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter