Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badkonsol i teak med 3 lådor med inre avdelare - Minos

Kod: MINOSSE
kr 24.509,92 kr 30.461,68 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
120x50x78 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten inte finns i lager
Viadurini Bathroom

Badkonsolskåp i massivt teak.

Möbler i naturligt fast burma teak behandlat med värdefulla skyddsvaxar. Två stora lådor, en med en praktisk helavdelare, kännetecknar skåpets nedre del. Den stora öppna hyllan, klaffen som ger tillgång till diskbänken och den långa förvaringslådan med avdelare gör denna möbel superfunktionell! Hålet för avlopp / kran kan enkelt göras "på plats" med en vanlig borr.

Burma teak är ett återvunnet massivt trä av hög kvalitet. Det är en av de enda skogarna i världen som inte har några kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av detta ädla trä lämnas burmateak naturligt och utsätts endast för lätt vaxning. Efter 6 månader kan du välja om du vill applicera vaxskiktet igen eller låta teak följa dess naturliga mutationer.

Att veta att dessa möbler inte är en tillfällig parentes, men att de kommer att följa med dig för livet är en ovärderlig känsla! Värmen och soliditeten i teak kombinerat med modern design och omedelbart märkbar funktionalitet gör denna kollektion till en idealisk plattform för att bygga ditt nya badrum för livet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter