Made in Italy

Badrum spegel ram smält glas silver modern design Arin

  • Made in Italy
  • Kod: ARIN
kr 15.613,56
Leveranstider * 3 veckors leveranstid kan variera om produkterna inte finns på lager.
Produktens vikt 28 kg
Anpassade Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Spegel ram från smält glas badrum silver modern design, Arin
Spegel med dekor ram i smält glas försilvrad. För att göra varje unik och stilfull miljö. Reversibel Väggmontering Horisontell / Vertikal.

Producent Made in Italy
Produkterna av denna samling gjordes av ett företag som är baserat på "styrkan erfarenhet"; erfarenhet odlas i ett halvt sekel forskning om material, processteknik, för de mest effektiva resultat och estetiska lösningar. Men företaget har också av erfarenheterna i historien om de platser, Toscana, vackra land rikt på medeltiden och renässansen slott, villor, beordrade ett landskap av fält och skogar, där tillväxt och industriell utveckling har gett alla " hela territorium en ledande roll och ett nytt ansikte, både socialt, ekonomiskt och kulturellt. I detta sammanhang har vi utvecklat en väg centrerad på utvecklingen av trender och interna planering, förstärkt av ett kommersiellt och distributionsstrategi.
Design, flexibilitet och uppmärksamhet på detaljer är nyckelorden för att förverkliga inredning: badrumsspeglar, ljusa speglar, möbler container och kolumner för att göra badrummet en funktionell miljö, men med stil.
Alltid i samklang med tiden, ger företaget en kvalitetsproduktion med samlingar som vet hur man ska bemöta de olika behoven hos sina kunder när det gäller funktionalitet, estetik och kvalitet / pris förhållande. En överensstämmelse med europeiska standarder och i de material som används i de olika stegen i bearbetning av produkten och med garanti för en produktionskedja till 100% tillverkad i Italien.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev