Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

CIPI upphängd topp badrum Carve Vit med inbyggd handdukstork

Kod: CP880-TCW
kr 20.759,04 kr 25.793,74 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
97 x 50 x16 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
CIPI upphängd topp badrum Carve White.
Top Carve Vit suspension är den mest funktionella och minimigräns för CIPI sjunker och en praktisk handdukshållare ristade in i slingrande kurvan av planen gör det perfekt för att optimera utrymmet i badrummet.
Avstängd topp i naturlig akryl sten - Hej MACS® med handduk. Utrustad med Easy vita fästen, fästskruvar för konsolerna och väggmonteringsskruvar.
Hålet för avloppet / kran kan göras bekvämt "i arbetet" med en vanlig borr.
Kan kombineras med under topp Carve White.

Underhåll Tips
Akryl sten par excellence: med rätt vård Hej MACS® ser underbart unga även efter år.
Om du letar efter en hög kvalitet material, hållbara och resistenta, är Hi MACS® Natural Acrylic Sten rätt val. Detta material inte absorberar smuts och är resistent, så det är lätt att härda. För att kvalificera sig för den utmärkta kvaliteten på denna produkt i många år, här är några enkla uppgifter, men användbar för underhåll:
daglig smuts
Hi MACS® är ett helt homogent material. Eftersom det är icke-porös, kan det vara lätt rengöras med en fuktig trasa, en svamp och ett milt rengöringsmedel. För alla matta ytor kan även använda i fred en slip grädde tillgängliga på marknaden. I detta fall, för att upprätthålla denna enhetligt utseende, kommer det att vara bra gnugga varje gång hela ytan med fuktig svamp.
smutsavvisande
Produkten kan bildas av smutsen mer resistent på grund av karamellfärg, te eller fruktjuice. Dessa fläckar kan tas bort enkelt med en blekmedel (inte lämna mer än fem minuter). Därefter, tvätta ytan med en generisk detergent av de som finns tillgängliga kommersiellt, och därefter med rent vatten. Matta ytor kan också behandlas med slip grädde. Nagellack kan avlägsnas enkelt med en specifik produkt (aceton-fri) eller slipande kräm.
sura rengöringsmedel
Vissa rengöringsmedel innehåller syror (t ex. Metylklorid eller aceton). Dessa bör inte användas för att behandla Hi MACS® ytor. Om emellertid av misstag en produkt av denna typ kommer i kontakt med materialet, omedelbart rengöra ytan med rikligt med vatten och diskmedel, för att undvika bildning av permanenta fläckar.
brännskador
Små brännskador och nikotinrester kan enkelt tas bort med en traditionell slip eller svamp. Om detta skulle resultera i en svag avmattning av den polerade yta, kan tydlighet snabbt återställas med hjälp av en slipande svamp med finkornig.
vassa föremål
Hej MACS® anpassas till behoven i vardagen är en bris. Särskilt spetsiga och vassa föremål kan dock lämna nedskärningar eller repor på ytan. Mindre skärsår och repor kan repareras självständigt med lite problem. När det gäller särskilt djupa skärsår, kontakta ett specialiserat laboratorium.
varför köpa
  • utmärkt kvalitet / pris förhållande
  • produktdesign
  • beständiga material

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter