Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Väggmonterad badrum i massiv teak Burma Praktisk CIPI

Kod: CP880PRA-T
kr 20.759,04 kr 25.793,74 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
120x50x53 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Väggmonterad badrum i massiv teak Burma Praktisk CIPI
Mobil teak Burma naturliga fast behandlas med värdefulla skyddande vax. Den stora lådan med en praktisk inre delar präglar den låga sidan av skåpet. Klaffen ger tillgång till bassängen nedanför och den stora nedersta lådan, tillsammans med två praktiska fack präglar denna topp.
Hålet för avloppet / kran kan göras bekvämt "i arbetet" med en vanlig borr. Den praktiska väggfäste är försedd med mobilen.

Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.
Efter 6 månader, kan du välja om du vill återanvända vaxskiktet eller låta teak följa sina naturliga mutationer.

Vet att detta möbler är inte ett tillfälligt sätt, men som kommer att följa med dig för livet är en ovärderlig känsla! Värmen och soliditet teak kombineras med modern design och funktionalitet är omedelbart uppenbar, gör denna samling en perfekt plattform för att bygga din nya bad för livet.
Utformad och konstruerad helt av Bologna arkitekten Giulia Manfredini, dessa objekt avslöjar nya former och volymer, är värdefulla och funktionella förvaringsutrymmen, hjälper oss att komma in dagligen för att leva mer bekvämt våra vanor, och naturligtvis, blanda enkelt med varandra komplement affinitet hos CIPI programmet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter