Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Väggmonterad badrum i teak och splitter glas Stia

Kod: CP880-ST-T
kr 13.721,89 kr 17.066,79 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
100 x 50 x 40 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Väggmonterad badrum i teak och splitter glas Stia
Mobile naturliga teak behandlas med värdefulla skyddande vax. Två stora skjutdörrar ge tillgång till den stora inre utrymmet från vilken position som helst. Säkerhets okrossbart glas sätter säker från någon ogynnsam incident.


Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.

Stia av CIPI samling: "... barndomsminnen när min farfar öppnade diet för att ta en kanin som en gåva till min syster i Stia förblir contentore och håller den interna synlighet av innehållet, håller skjutdörrar och praktisk och funktionell struktur. . är revisited, går mobil teak badrum, enkel, säker och praktisk. bevis glas garanterar absolut säkerhet. avsaknad av hyllor eller hyllor kan placeras avlopp eller kranar på varje punkt av paino. naturligheten abbianata ärendet till fler produkter teknisk gör detta till en unik kombination. "- Piero Keps"

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter