Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

badrumsmöbler komposition suspenderad Novello Craft artisan

Kod: CRAFT N08
kr 62.424,26
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badrumsmöbler komposition suspenderad Novello Craft artisan
Eco-känslig, hantverket är funktionella för estetisk hållbarhet. Resultatet är den ökade livslängden av objektet, nämligen en längre livscykel, vilket således minskar effekten, vilket ökar dess miljövänlighet.
Kompositionen är i matt vitlackerad, handfat integrerad laminam vit oxid; väggenheter i matt papper och matt lackerade vitt socker.

I badrummet set innehåller:
1 L.90 x s.45 x H.50 cm
2 L.90 x s.45 x H.50 cm
3 L.180 x s.45 cm X H.2
3A L.70 x P.31 x H.11 cm
4 x L.90 x H.100 cm s.3
4A Led sidospegel för
5 L.100 x P.21 x H.25 cm
6 L.75 x P.21 x H.25 cm
7 L.75 x P.21 x H.25 cm

Obs! Lineup för objekt ingår inte

specifikationer
Faciliteter lackad: MDF sp. 16 mm.
Lackerade fronter: MDF sp. 16 mm.
Plans Laminam: laminam sp. 3 mm

De lackerade ytor kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Laminam: Den trivsamma och förfining av ytbehandlingar utgör "hud" av Laminam plattor: resistent mot stötar, repor, vattenavvisande och oljeavvisande, resistent mot syror, UV-strålar, Laminam ytor, finns i olika oföränderliga färger över tid . Lätt att rengöra och hygienisk, eftersom inga servetter, tallrikar, är naturliga och giftfria.

Novello estetiska driver att förnya produkter söker en personalisering där kreativitet alltmer spazio.Con Craft samlingen är återvinning av hantverk i modern form antar den mobila själv aspekter som gör den unik, en perfekt syntes av tradition och innovation. Frågan tas som ett grundläggande värde i en kontinuerlig utforskning av nya möjligheter att diversifiera och berika de föreslagna initiativ som de kan förklara objektet och främja mötet mellan den traditionella konstnärliga hantverk och en smak för experiment och planerar sin moderna design.
Craft är det yttersta uttrycket för konstruktion Novello, hans kallelse för innovation och talang i sökandet efter material och avancerad teknik skickligt utförda av mästare. Alla möbler är helt i plywood.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter