Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badsammansättning upphängd modern design Ljus 45 Novello

Kod: LIGHT 45 G01
kr 46.275,46
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badsammansättning upphängd modern design Ljus 45 Novello
Bas- och vägg enheter av toalettartiklar är i HPL vit aska. integrerad diskho Plan   Novcryl. Baserna har dörrar som öppnas till "steg", medan väggelement är med push-pull öppning. Jag tränar cm spegelskåp. 90 x 60 h. x 17 med dörr vertikal rullning. Dörren är placerad på valfri höjd. LED-lampan är placerad i sidled.

Kompositionen innefattar:
- basenheten 90 cm
- 2 dörrar bas cm 90
- Integrated bassäng våningen Novcryl cm180
- 90 cm spegelskåp
- LED-lampa
- Roof 2 dörrar 90 cm

specifikationer
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser lackerade.
HPL fronter: i träpartiklar sp. 16 mm V100 E1 klass med ABS kant.
Plans Novcryl spess.12 mm.

HPL: Högtrycks laminat bestå av flera skikt av papper impregnerade med härdbara hartser och kompakte genom den kombinerade verkan av värme (140/150 ° C) och högt tryck (<7 MPa) under ca 40/50 minuter. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-poröst och hög densitet. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Den Novcryl är ett material sammansatt av en balanserad blandning av olika högkvalitativa mineralfyllmedel, som sammanbinds av speciella polyesterhartser för att säkerställa god mekanisk och kemisk beständighet. Rengöringen är extremt lätt med flytande icke-slipande produkter, några små repor som kan uppstå vid användning av år, kan tas med polerborstar och vaxer typiskt av karosseri sektorn.

Ljuset 45 kollektion erbjuder ett badrum med rena och enkla linjer, där form och funktion är densamma och producerar en vital och ungdomlig atmosfär. Bassängen leder baser kan välja mellan tre olika typer av planer:
en mark integreras i glansig vit NOVCRYL från den stora rektangulära tanken;
en mark diskbänk integrerad i 10 mm tjock kristall, i glansiga eller satin finish, lackerad i alla 35 färger av lacker;
-floor vit keramik handfat.
De beklädnad av baserna, förhänget av kolumnerna kan vara MDF matt eller blank lackerad i 35 färger. Det finns också HPL finish, ett innovativt material arbetat med i 3 färger föreslagna banbrytande tekniker: vit ask, ek elfenben och mörk valnöt. Ett brett utbud av speglar berikar det hela.
Dörrarna Ljuset 45 har en ursprunglig samling bearbetning "steg" för att underlätta öppnandet av elementen och gör det eleganta och raffinerade uppsättningen av kompositionen.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter