Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badsammansättningen avbrytas modern design Novello Craft

Kod: CRAFT N09
kr 62.536,90
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badsammansättningen avbrytas modern design Novello Craft
Unika delar av miljön. Hartscement såsom trä och sten behandlas med en manuell process som förstärker sina brister, vilket gör varje bad ett enda stycke.
Kompositionen är termocotto Oak, handfat upphängd laminam svart oxid.

I badrummet set innehåller:
1 L.90 x s.45 x H.35 cm
1A L.90 x s.45 x H.1,5 cm
2 L.140 x s.45 x H.15 cm
2A L.70 x s.30 x H.11 cm
P.3 3 x L.90 x H.100 cm
4 L.90 x P.15 x H.15 cm
5 L.90 x P.15 x H.100 cm
fäste

specifikationer
Träkonstruktioner: björkplywood sp. 16 mm ekfanér
trä fronter: i björkplywood sp. 16 mm ekfanér

The Oak erbjuds i tre utföranden: naturlig knotiga med noder i sikte, staved knotiga vit, termocotto. Den senare är en sofistikerad process som syftar till att öka sammanhållningen och kompakthet av fibrerna, samtidigt som den ger mycket goda mekaniska egenskaper och beständighet.

Laminam: Den trivsamma och förfining av ytbehandlingar utgör "hud" av Laminam plattor: resistent mot stötar, repor, vattenavvisande och oljeavvisande, resistent mot syror, UV-strålar, Laminam ytor, finns i olika oföränderliga färger över tid . Lätt att rengöra och hygienisk, eftersom inga servetter, tallrikar, är naturliga och giftfria.

Novello estetiska driver att förnya produkter söker en personalisering där kreativitet alltmer spazio.Con Craft samlingen är återvinning av hantverk i modern form antar den mobila själv aspekter som gör den unik, en perfekt syntes av tradition och innovation. Frågan tas som ett grundläggande värde i en kontinuerlig utforskning av nya möjligheter att diversifiera och berika de föreslagna initiativ som de kan förklara objektet och främja mötet mellan den traditionella konstnärliga hantverk och en smak för experiment och planerar sin moderna design.
Craft är det yttersta uttrycket för konstruktion Novello, hans kallelse för innovation och talang i sökandet efter material och avancerad teknik skickligt utförda av mästare. Alla möbler är helt i plywood.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter