Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badsammansättningen avbrytas modern design Novello Libera3D

Kod: LIBERA3D 03
kr 47.391,65
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badsammansättningen avbrytas modern design Novello Libera3D
Badrummet ligger i matt antracit grå lackerad med fack i matt vitlackerad dag. Den integrerade planen bassängen Teknorit i mörkret Slate Gray. Spegelramen med prof. 15 cm är utrustad med LED-belysning.

Kompositionen innefattar:
1 L.70 x s.50 x H.35 cm
2 L.70 x s.50 x H.35 cm
L.144 x s.50 x 3 cm H.1,5
4 L.115 x s.50 x H.38 cm
5 L.180 x P.15 x H.50 cm

specifikationer
- Faciliteter: trä partikel sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser lackerade.
- lackerade fronter: MDF sp. 18 mm emaljerade
- Plans Teknorit spess.12 mm.

Den Teknorit är ett icke-poröst material och kompakt och inte ytbehandlade med färger. Den består av ädla hartser och högkvalitativa mineralfyllmedel. Det kan rengöras med normala produkter för rengöring av badrum som mångsidig cif, blekmedel, etc.
Viktigt: Du måste inte använda rengöringsmedel som innehåller lösningsmedel som trikloretylen, thinner, raggia vatten. För återvinning av eventuella repor till följd av användning och för att återställa den ursprungliga utseende är tillräcklig för att jämna ut ytan med en slipande svamp, såsom Scotch-Brite, och sedan med en mjuk trasa.

De lackerade ytor, kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor eller fläckar. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

3D Free är ett program för det stora badrummet området, mångfacetterad och mångskiftande som ser kompositions frihet att dess stora uttryckskraft. enkla, tunna former. Den uppsättning moduler omsluts av en omkrets med 45 ° kant som betonar graciöst kompositionen.
Öppnandet av den frontala sker genom en push-pull-systemet. En naturlig följd av FRI 3D-system, det finns ett antal speglar i en ny design.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter