Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna badrum komposition på marken och suspenderades Libera3D Novello

Kod: LIBERA3D 09
kr 32.737,92
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Badsammansättningen Ground / svävande Libera3D Novello, modern design
Badet uppsättningen lackad Honey ogenomskinlig och HPL grå alm med integrerad kristall plan i Honey färg

Kompositionen innefattar:
1 L.70 x s.50 x H.25 cm
2 L.45 x s.50 x H.50 cm
L.74 x s.50 x 3 cm H.1,5
4 L.70 x s.50 x H.25 cm
5 L.42 x H.95 cm x P.3
6 L.40 x s.37 x H.14 cm

specifikationer
- Faciliteter: trä partikel sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser lackerade.
- HPL fronter: i tjock partikel. 16 mm V100 E1 klass med ABS kant.
- lackerade fronter: MDF sp. 18 mm emaljerade
- Planer spess.10 mm kristall.

De lackerade ytor, kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor eller fläckar. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

HPL: Högtrycks laminat bestå av flera skikt av papper impregnerade med härdbara hartser och kompakte genom den kombinerade verkan av värme (140/150 ° C) och högt tryck (<7 MPa) under ca 40/50 minuter. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-poröst och hög densitet. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Glas toppar: Den glasskiva är sammansatt av ett icke-härdat flytglas, transparent eller kallt målad med vattenbaserade färger (icke-toxiska) med en tjocklek på 15 mm. Glas är ett mycket hårt och slitstarkt, men samtidigt bräcklig och kan skadas av starka slag eller fallande föremål på den. I allmänhet, är den övre ytan mycket motståndskraftigt mot syror, men färgen kunde angripas av en förlängd kontakt med sura eller basiska ämnen; Därför rekommenderar vi inte rengöring av den målade delen. För rengöring använd inte syror (anti) eller basisk (blekmedel, kaustiksoda). Anställa normala produkter för rengöring av glas (Vetril, Glassex, eller på annat sätt) eller detergenter vid neutralt pH; exceptionellt produkter kan användas kalk tillämpning uteslutande på glasytan är noga med att inte låta dem komma i kontakt med färgen. Tillverkarens garanti täcker glas brister och för utförande av order felaktig när det gäller finish, borrning, formning och beläggning fel eller som inte uppfyller kraven.

GRATIS 3D
enkla, tunna former. Den uppsättning moduler omsluts av en omkrets med 45 ° kant som betonar graciöst kompositionen.
Öppnandet av den frontala sker genom en push-pull-systemet. En naturlig följd av FRI 3D-system, det finns ett antal speglar i en ny design.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter