Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Moderna Bath komposition suspenderad Novello Libera3D

Kod: LIBERA3D 10
kr 41.288,49
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Moderna Bath komposition suspenderad Novello Libera3D
Bath set lackerad i röd korall \ amaranth röd och matt antracit grå. Tvätt integrerade glasskiva röd korall färg. Kolonnhöjd 21 cm djup och 162 är utrustad med en spegel dörr. De sink port baser är utrustade med en praktisk inre låda.

Kompositionen innefattar:
1 L.70 x s.50 x H.50 cm
2 L.74 x s.50 x H.1 cm
3 L.90 x s.37 x H.17 cm
L.94 x s.37 x 4 cm H.1,8
5 L.110 x s.37 x H.37 cm
6 L.45 x s.21 x H.162 cm
Obs! Lagrings lineup ingår inte.

specifikationer
- Faciliteter: trä partikel sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser lackerade.
- lackerade fronter: MDF sp. 18 mm emaljerade
- i tjocka glas toppar. 10 mm.

Kristall våningen: Den glasskiva är sammansatt av ett icke-härdat flytglas, transparent eller kallt målad med vattenbaserade färger (icke-toxiska) med en tjocklek på 15 mm. Glas är ett mycket hårt och slitstarkt, men samtidigt bräcklig och kan skadas av starka slag eller fallande föremål på den. I allmänhet, är den övre ytan mycket motståndskraftigt mot syror, men färgen kunde angripas av en förlängd kontakt med sura eller basiska ämnen; Därför rekommenderar vi inte rengöring av den målade delen. För rengöring använd inte syror (anti) eller basisk (blekmedel, kaustiksoda). Anställa normala produkter för rengöring av glas (Vetril, Glassex, eller på annat sätt) eller detergenter vid neutralt pH; exceptionellt produkter kan användas kalk tillämpning uteslutande på glasytan är noga med att inte låta dem komma i kontakt med färgen. Tillverkarens garanti täcker glas brister och för utförande av order felaktig när det gäller finish, borrning, formning och beläggning fel eller som inte uppfyller kraven.

De lackerade ytor, kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor eller fläckar. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

GRATIS 3D
enkla, tunna former. Den uppsättning moduler omsluts av en omkrets med 45 ° kant som betonar graciöst kompositionen.
Öppnandet av den frontala sker genom en push-pull-systemet. En naturlig följd av FRI 3D-system, det finns ett antal speglar i en ny design.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter