Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sammansättning av suspenderat badrumsmöbler modern design Calix

Kod: CALIX A15
kr 56.874,07
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Sammansättning av suspenderat badrumsmöbler modern design Novello
Badrumsmöbler i vitt HPL Stone, tvättställ integrerad i glänsande ljusgrå kristall, Premium spegel med LED-belysning, per dag element i matt ljusgrå lackerad.

Setet innehåller:
1 L80 x s.45 x H.50 cm
2 L.70 x s.45 x H.50 cm
3 L.152x s.42 x H.50 cm
3A integrerat tvättställ
4 L.100 x s.45 x H.10 cm
4A fästen för toppen
5 L.35 x P.22 x H.162 cm
6 L.35 x P.22 x H.162 cm
7 L.150 x H.70 cm x P.3
7A omkrets lysdioder

specifikationer
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser emaljerade
HPL fronter: i träpartiklar sp. 16 mm V100 E1 klass med ABS kant
i tjocka glasskivor. 10 mm

HPL: Högtrycks laminat bestå av flera skikt av papper impregnerade med härdbara hartser och kompakte genom den kombinerade verkan av värme (140/150 ° C) och högt tryck (<7 MPa) under ca 40/50 minuter. Resultatet är en stabil, icke-reaktiv, homogen, icke-poröst och hög densitet. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Glas toppar: Den glasskiva är sammansatt av ett icke-härdat flytglas, transparent eller kallt målad med vattenbaserade färger (icke-toxiska) med en tjocklek på 15 mm. Glas är ett mycket hårt och slitstarkt, men samtidigt bräcklig och kan skadas av starka slag eller fallande föremål på den. I allmänhet, är den övre ytan mycket motståndskraftigt mot syror, men färgen kunde angripas av en förlängd kontakt med sura eller basiska ämnen; Därför rekommenderar vi inte rengöring av den målade delen. För rengöring använd inte syror (anti) eller basisk (blekmedel, kaustiksoda). Anställa normala produkter för rengöring av glas (Vetril, Glassex, eller på annat sätt) eller detergenter vid neutralt pH; exceptionellt produkter kan användas kalk tillämpning uteslutande på glasytan är noga med att inte låta dem komma i kontakt med färgen. Tillverkarens garanti täcker glas brister och för utförande av order felaktig när det gäller finish, borrning, formning och beläggning fel eller som inte uppfyller kraven.

De lackerade ytor, kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor eller fläckar. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter