Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sammansättning möbler badrumsmöbler upphängd Novello Ljus 45

Kod: LIGHT 45 G07
kr 48.262,06
Moms ingår
- +
Leveranstider
4 veckor
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Novello
Du kan anpassa alla våra förslag bad kompositioner kontakta oss för en offert till: clienti@viadurini.it

Sammansättning möbler badrumsmöbler upphängd Novello Ljus 45
möblering bad som i mattlack mus med integrerat golv bassängen polerat extralight glastjocklek 10 mm i samma färg "mus" av skåpet. Spegel med ram och matt vit lackerade hyllor komplett med LED-belysning.

Kompositionen innefattar:
- basenheten 90 cm
- base 2 lådor 90 cm
- integrerad glasskiva handfat cm180
- inramad spegel med LED cm180

specifikationer
Strukturer: i träpartiklar sp. 16 mm hydrofob V100 E1 klass med sidor med hänsyn till förädlade eller olika nyanser emaljerade
lackerade fronter MDF sp. 18 mm emaljerade
Glas toppar: tjocklek 10 mm

De lackerade ytor, kräver en särskilt noggrann skötsel för att förhindra repor eller fläckar. För rengöring är tillräckliga för glasning av produkter eller alkohol utspädda med vatten, torkning omedelbart med mjuk och icke-slipande duk.

Glas toppar: Den glasskiva är sammansatt av ett icke-härdat flytglas, transparent eller kallt målad med vattenbaserade färger (icke-toxiska) med en tjocklek på 15 mm. Glas är ett mycket hårt och slitstarkt, men samtidigt bräcklig och kan skadas av starka slag eller fallande föremål på den. I allmänhet, är den övre ytan mycket motståndskraftigt mot syror, men färgen kunde angripas av en förlängd kontakt med sura eller basiska ämnen; Därför rekommenderar vi inte rengöring av den målade delen. För rengöring använd inte syror (anti) eller basisk (blekmedel, kaustiksoda). Anställa normala produkter för rengöring av glas (Vetril, Glassex, eller på annat sätt) eller detergenter vid neutralt pH; exceptionellt produkter kan användas kalk tillämpning uteslutande på glasytan är noga med att inte låta dem komma i kontakt med färgen. Tillverkarens garanti täcker glas brister och för utförande av order felaktig när det gäller finish, borrning, formning och beläggning fel eller som inte uppfyller kraven.

Ljuset 45 kollektion erbjuder ett badrum med rena och enkla linjer, där form och funktion är densamma och producerar en vital och ungdomlig atmosfär. Bassängen leder baser kan välja mellan tre olika typer av planer:
en mark integreras i glansig vit NOVCRYL från den stora rektangulära tanken;
en mark diskbänk integrerad i 10 mm tjock kristall, i glansiga eller satin finish, lackerad i alla 35 färger av lacker;
-floor vit keramik handfat.
De beklädnad av baserna, förhänget av kolumnerna kan vara MDF matt eller blank lackerad i 35 färger. Det finns också HPL finish, ett innovativt material arbetat med i 3 färger föreslagna banbrytande tekniker: vit ask, ek elfenben och mörk valnöt. Ett brett utbud av speglar berikar det hela.
Dörrarna Ljuset 45 har en ursprunglig samling bearbetning "steg" för att underlätta öppnandet av elementen och gör det eleganta och raffinerade uppsättningen av kompositionen.

Kranen ingår inte i kompositionen att ha mer information: clienti@viadurini.it

Nyligen visade produkter