Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Konsoler badrum naturliga Burma teak Praktisk CIPI

Kod: CP880PRA-C
kr 24.543,61 kr 30.503,54 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
120x50x78 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Konsoler badrum naturliga Burma teak Praktisk CIPI
Mobil teak Burma naturliga fast behandlas med dyrbara portettive växer. Två stora lådor, en med en praktisk hela delen karakterisera den nedre delen av skåpet. Den stora öppen hylla, klaffen ger tillgång till diskbänken och under lång takräcket bricka med avdelare superfunzionale göra denna mobil!
Hålet för avloppet / kran kan göras bekvämt "i arbetet" med en vanlig borr.

Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.
Efter 6 månader, kan du välja om du vill återanvända vaxskiktet eller låta teak följa sina naturliga mutationer.

Vet att detta möbler är inte ett tillfälligt sätt, men som kommer att följa med dig för livet är en ovärderlig känsla! Värmen och soliditet teak kombineras med modern design och funktionalitet är omedelbart uppenbar, gör denna samling en perfekt plattform för att bygga din nya bad för livet.
Utformad och konstruerad helt av Bologna arkitekten Giulia Manfredini, dessa objekt avslöjar nya former och volymer, är värdefulla och funktionella förvaringsutrymmen, hjälper oss att komma in dagligen för att leva mer bekvämt våra vanor, och naturligtvis, blanda enkelt med varandra komplement affinitet hos CIPI programmet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter