Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

designer vägg spegeldörr objects Practical Cipi

Kod: CP601PRA
kr 6.028,79 kr 7.491,61 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
70x90x10 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Designer vägg spegeldörr objects Practical Cipi
Mark spegel tillämpas Naturliga Burma Teak panel och utrustade med fack gjorde också av teak. De praktiska rum är idealiska för innehav kosmetika, automater, innehavare tandborste, osv ... Attacker endast för vertikal positionering.

Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.
Efter 6 månader, kan du välja om du vill återanvända vaxskiktet eller låta teak följa sina naturliga mutationer.

Vet att detta möbler är inte ett tillfälligt sätt, men som kommer att följa med dig för livet är en ovärderlig känsla! Värmen och soliditet teak kombineras med modern design och funktionalitet är omedelbart uppenbar, gör denna samling en perfekt plattform för att bygga din nya bad för livet.
Utformad och konstruerad helt av Bologna arkitekten Giulia Manfredini, dessa objekt avslöjar nya former och volymer, är värdefulla och funktionella förvaringsutrymmen, hjälper oss att komma in dagligen för att leva mer bekvämt våra vanor, och naturligtvis, blanda enkelt med varandra komplement affinitet hos CIPI programmet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter