Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Spegelskåp Vägg teak Pure av CIPI

Kod: CP601CAB
kr 24.509,92 kr 30.461,68 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
160x60x15 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Spegelskåp Vägg teak Pure av CIPI
Spegeln med ram och struktur i dyrbar teak Burma är också en fantastisk behållare. Öppna dörren / spegel du har 4 hyllor och 4 lådor.
Perfekt för kosmetika och läkemedel, för produkter för hygien eller för smycken. Finner sin option inte bara i badrummet, men kan användas i sovrummet, i vardagsrummet eller i hallen!
Levereras med väggfästen och instruktioner med bifogade skruvar och fiskare för montering.

Burma Teak är en återhämtning av massivt trä, hög kvalitet. Det är en av endast trä i världen som har inga kontraindikationer för kontakt med vatten och är brandsäker. För att bättre uppskatta det estetiska värdet av denna dyrbara trä, Burma teak kvar naturlig och omfattas endast en liten vaxning.
Efter 6 månader, kan du välja om du vill återanvända vaxskiktet eller låta teak följa sina naturliga mutationer.

Vet att detta möbler är inte ett tillfälligt sätt, men som kommer att följa med dig för livet är en ovärderlig känsla! Värmen och soliditet teak kombineras med modern design och funktionalitet är omedelbart uppenbar, gör denna samling en perfekt plattform för att bygga din nya bad för livet.
Föremålen de hitta nya former och volymer, är värdefulla och funktionella förvaringsutrymmen, hjälper oss in i tidningen att leva med mer komfort våra abitudinii, och naturligtvis, blanda enkelt med någon annan komplement till Affinity CIPI program.

Nyligen visade produkter