Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bossini duschhuvud Kromoterapi och Aquavolo Music

Kod: I01555000030009
kr 30.795,97
Moms ingår

madein_italy

- +
Leveranstider
10 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
BOSSINI
Kontakta oss på clienti@viadurini.it för en skräddarsydd offert.

Dusch Aquavolo Musik och cromotherapy rostfritt stål duschpanel nyutvecklade "roterande" i två strålar, den innovativa jet slöja vattenfall i kombination med jet Wide-Regn med Easy Clean System.
Musikstycke:
dusch huvudet innehåller ett ljudsystem med två högtalare och är utformad för anslutning till alla typer av musikspelare
Cromotherapy funktion: dusch huvudet innehåller 4 LED-lampor med en räckvidd på 7 färger för att skapa en gynnsam terapeutisk effekt.
Aquavolo® duschmunstycke i rostfritt stål, en sann horisontell dusch panel "roterande" som levererar två olika spray och innovation med stjärnan kvaliteter.
Aquavolo i horisontellt läge ger en Wide-Rain jet, som en tropisk regn, utrustad med självrengörande system "Easy-Clean".
Stänga dusch ner upprätt automatiskt levererar en härlig vattenfall. Aquavolo® Musik-cromotherapy, är den nya högteknologiska dusch av Bossini, som skapats för att ge ett soundtrack till de gynnsamma effekterna av terapi, tillsammans omsluter jet WideRain eller vitalisering Vattenfall jet.

Nyligen visade produkter