Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Square duschhuvud med färgterapi till en jet Bossini

  • Kod: H37451-RGB
kr 24.945,62
Moms ingår
Made in Italy
- +
Åtgärder
370 x 370 mm
Leveranstider
10 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
BOSSINI
Kontakta oss på clienti@viadurini.it för en skräddarsydd offert.

Square duschhuvud med färgterapi till en jet Bossini
Dream Bossini erbjuder en rad kvadrat duschmunstycke med traditionell jet brett regn (regn) integrerad färgterapi. Alla dröm duschmunstycken är utrustade med en vattendräneringsanordning införlivad vid centrum av diffusorn, som gör det möjligt att minimera vatten stagnation inuti dusch, patenterade Bossini. vatten per minut de är tillräckliga för 16 liter för att fungera optimalt Dröm duschmunstycken. Duschhuvudet, i själva verket, installerade parallellt med golvet, levererar en stråle till "fritt fall" som en mjuk regn. Med installationen av dusch dröm munstycken det rekommenderas därför att använda kranar som har kapacitet att leverera minst 25 liter vatten per minut.

Produkten innehåller:
- Dusch dröm med RGB LED-lampor och en regndusch
- Low Voltage Transformer
- Terapi Kontroll tangentbord: Belysning RGB LED-lampor och färgkontroll, med hjälp av styr tangentbord vattentät
- Tilloppsslang

installation:
- I-Tak

funktioner:
- 4 LED RGB
- Chrome Finish
- Flöde min 14 l / min
- Produkt med Easy-Clean-system med gummi munstycken för enkel rengöring av kalksten.

Bossini är synonymt med kvalitet i Italien, i Europa och runt om i världen. Företaget producerar duschar och tillbehör sedan 1960 med vetskapen om att även en enkel daglig handling, som att använda duschen, döljer en hel värld av värden: funktionella, estetiska, tekniska och den mänskliga.
Kvalitet, forskning och innovativ design är de grundläggande principer som hela konstruktion och produktion Bossini.
Företaget har fått en prestigefylld roll i den internationella skyltfönster där italiensk design har alltid ansetts vara det ultimata i god smak och elegans. Med femtio års erfarenhet Bossini kunde ge dusch som personlighet, tecknet att den intima utrymme den förtjänar. Badrummet är det nya hemmabio wellness.
Bossini är certifierat enligt UNI EN ISO 9001/2008 och ISO 14001-2004 och producera enligt den högsta kvalitetsnivån. De många internationella utmärkelser hittills erhållna kvalitetssäkring av Bossini produkter, eftersom varje komponent utsätts för stränga kontroller under produktionscykeln. Alla produkter är en perfekt blandning av modern byggteknik, harmonisk och exklusiv design, extremt noggranna ytbehandlingar.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter