Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Badkar fristående modern design Love av Novello

Kod: LV01
kr 76.258,77
Moms ingår
- +
Leveranstider
14 arbetsdagar
Novello
Fristående badkar med modern design Love av Novello, tillverkad i Italien
Cristalplant badkar med bräddavlopp hål. Dränerings Push & pull ingår i badkaret.
Mätningar L.185 x P.H. 95 x 87 cm, Kg. 155.

För att fastställa det är tillräckligt för att täta den nedre delen i golvet. Tanken är testad i enlighet med den förutsagda cykeln med UNI EN 14516.
i fall Förpacknings trä 200x110x108 cm H

Kranen ingår inte, att få mer information: clienti@viadurini.it

Den Cristalplant är en kompakt material och inte behandlat med målarfärg, sammansatt av en hög andel av mineralfyllmedel och en låg andel av harts som gör ytan behaglig att ta och resistent. Det kan rengöras med normala kommersiellt tillgängliga produkter såsom multi Cif Cif spraya med blekmedel, Mr Clean och, mycket viktigt, de är inte att användas för rengöringsprodukter baserade på lösningsmedel eller aggressiva kemiska komponenter såsom trikloretylen, thinner, terpentin och ammoniak .
För återvinning av ytan från någon ofullkomlighet på grund av användningen av kalksten som repor eller fläckar och återställa det ursprungliga utseende är tillräcklig för att jämna ut ytan med en slipande svamp, såsom Scotch Brite levereras, torka sedan med en mjuk trasa.
Efter installationen likformigt polera ytan med Scotch Brite Cristaplant levereras, för att eliminera eventuella strimmor, repor och smuts som orsakas i monteringsoperationer.

Nyligen visade produkter