Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Hälsa designat badrum hängande, golv och vägg

Äntligen en designer badrum och kvalitet möbler du inte kan inte uppmärksamma för hälsan. I vår webbutik hittar du ett brett utbud av hälso-, olika material, former, storlekar och hur du installerar, så vattensystemet.

För dock välja hälso designen perfekt för vår badrum måste vi känna några av de viktigaste funktionerna såsom typ, material, färger.
Under tiden kan vi delas upp i minst fyra kategorier vilka typer av hälso- och sjukvård:
  • Hälsa på marken eller golvet
  • hälsa vägg
  • sanitets suspenderat
  • hälsa hopfällbar

Hälsa på marken eller golvet

Hälsa på marken eller golvet är den mest traditionella. Fartyget kan ha sin muromgärdade vatten skåp, upptill eller ryggsäcken strax ovanför vasen. Installationen av dessa hälsa är den mest enkla och innebär fastställande med ankarbultar. I vår webbutik trovere ett stort utbud av premiummärken hälsa mark för topp ditt badrum, varumärken såsom Pozzi Ginori och Ideal Standard.

sanitets suspenderat

För en trendig badrum sanitär avbrytas är det bäst. Bekväm även för att rengöra golvet ordentligt under dem, ger en känsla av att ta upp mindre utrymme.

Sanitets i jämnhöjd med väggen eller vägg

Den sanitära väggmonterade eller i jämnhöjd med väggen, kan ha avgassystemet är en vägg eller ett golv. För dem som är uppmärksam på åtgärder är denna typ av vård mer lämpligt eftersom det tjänar några centimeter utrymme.

infällbar hälsa

De är en typ av hälso nisch ännu inte utbredd där fartyget toaletten när den inte används för att dra in upp och försvinner i väggen eller badrumsskåp. När den ska användas dras ned.

material

Hälsa vanligtvis är gjorda av sanitetsporslin. Den är sammansatt av råvaror av naturligt ursprung från den hos en lera och kaolin, läggs de till kvarts och fältspat bearbetas tillsammans för att bilda en likformig massa, till vilken appliceras sedan till en vit eller färgad emalj.

Sanitära toalett och bidé burkar av färgat Design

Den vanligaste färgen för toalett och bidé keramikkärl är vit. Det finns alltid en ganska stor nisch av människor som älskar champagne färgade sanitetsprodukter såsom Ideal Standard och Pozzi Ginor. Även hälso- och sjukvård för svarta badrum - riktar sig till dem som letar efter moderna och innovativa produkter - vinner acceptans i synnerhet elegans. För att inte nämna det senaste modet av färgade hälsa! Blått, grönt, rött, guld, etc.

formulär

Formerna är i stället olika för båda mindre för större: förutom den traditionella formen modeller finns det också kvadratisk, rektangulär eller helt rund.

stil

Det finns olika typer av vård vid sidan av klassiska keramiska från mer traditionell design finns moderna eller retro och vintage stil

särskilda behov

Det finns också nischprodukt med särdrag som syftar till personer med särskilda behov som funktionshindrade, äldre, barn,

Fler varumärken som säljs

I Italien den mest sålda varumärkena och eftertraktade i Italien är: Ideal Standard (Esedra), Globe, dolomit, Pozzi Ginori, katalanska, Flaminia, Azzurra Ceramica, Ceramica Cielo, GSI Keramik, Hatria, Hydra, Vitra, Ceramiche Althea, Rak, Simas , Kerasan, Alice Ceramica.

För att du ska Viadurini val av hälsa, bidé och toalett fartygsdesign och hög kvalitet till rabatterade priser!
Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.