Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Bidé och modern design till marken och suspenderade

Det är värt att notera att för oss italienare bidé är inte ett alternativ, men det är ett 'måste' absolut nödvändigt för vår personliga hygien. Och i vår webbshop kan du hitta de bästa märkena: Ideal Standard och Pozzi Ginori.

De bidé är vanligtvis köps tillsammans med Vasi WC; samma stil, samma höjd. Numera bidéer har blivit inte bara funktionella element som design från den alltmer modern och elegant design.

Inredare är allt noga med att skapa minimal och super kompakta lösningar som är på modet. Även när det gäller produktionen av bidé kan du hitta många lösningar på marknaden sparar utrymme. I själva verket finns det så kallade hälsa "monobloc" element som innehåller i ett enda block både toaletten funktionen är att den bidé.

De standardstorlekar av WC och bidé dessa är omkring 40-45 cm brett och 55-60 cm djup, men mätningarna kommer att variera beroende på den valda modellen.

Stilen i vårt badrum är viktigt för val av hälsa och därmed bidé. Enligt trottoaren och beläggningar som vi valde för våra badrum, det finns många bidé modeller tillverkade i klassisk stil med retro linjer, perfekt till exempel kopplas till "old style" komplement och andra avgjort modern.

Som för toalett eller vattenkärl (som typiskt säljs i par), är det inte förvånande det faktum att för bidé det keramiska är det material som valts av de flesta fall. Det är av slingrande former och andra modeller från vinkel former som dekorerar badrummet med en stor personlighet. Vitt är den mest populära färgen, men på senare tid satt trender även färgade bidé, medan svarta eller champagne-färgade modeller är konstruerade för eleganta miljöer.

Upptäck alla produkter i vår butik på nätet och välja design bidé lämpar sig för ditt badrum till bästa pris!