Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Vaser utforma WC

För att ge ett funktionellt badrum design, kan du inte bortse från vaser designen toaletten. I keramik vit, champagne eller färgat är grundläggande för en snygg och söt badrum. I vår omfattande webbutik urval av de bästa märken som Pozzi Ginori och Ideal Standard.

Den Vase WC, vanligen kallad informellt och vatten, är en medicinsk anordning som består av ett kärl, i allmänhet i keramik. Tillsammans med bidé indikeras av villkoren i badrum sanitära minst känsla av italiensk stil badrum. I de flesta andra västländer att sprida trenden Bidet är på uppgång

Vattnet kan särskiljas beroende på vilken typ av installation i:
  • suspenderade fartyg, helt lossnar från golvet med vägguttaget
  • väggkärl, även kända som urinoarer
  • golv vaser med piedestal, med golvbrunnen, med normaliserad höjd
Vaser toalett från golvet installeras utan problem någonstans. För att underlätta underhåll rekommenderas kompakta modeller, smidig, ingen synlig hårdvara eller fördjupningar. En toalett med den översatta avgas passar perfekt till den befintliga anläggningen.

WC amplar å andra sidan, är användbara för en anpassad badrummet eftersom du även installera en icke-standardhöjder. För en bättre tätning, är det lämpligt att tjockna väggen i ett tiotal centimeter, för att säkerställa korrekt stöd.

En idé för dem som vill dölja hälsa; kan inte köpa så kallade monoblock keramiska system som kan rymma toalett, bidé och har fler kranar, gångjärn till den bakre profilen, en plan flik som en gång stängd, blir pjäsen en praktisk bänk.

vattenförbrukningen

Öga till konsumtion: wc av senaste generationen fartygen är utrustade med de mest moderna urladdningar utrustade med anordningar som minskar vattentillförseln till varje sköljning till ett genomsnitt på 4 liter mot ordinära 6 liter.

För dem som alltid går komfort ride mest är vasen WC med långsam stängning för att undvika oväntade chocker. För att anpassa toaletten kan du välja bland de många modeller av lock i så många olika nyanser och olika konstruktionsmaterial som trä, plast, keramik, olika nyanser och olika dekorationer.

Upptäck alla produkter i vår butik på nätet och välj vasen WC lämpar sig för ditt badrum konstruktion till bästa pris!