Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Blandare och Elektronisk Blandare - Made in Italy Photocell

Elektrisk blandare med funktionell design och modern eller klassisk stil med integrerat vattenbesparingssystem.

Trött på din vanliga traditionella kran som konsumeras av tiden? Om så är fallet, rekommenderar vi att du tittar på de många förslag på elektronisk designblandare som föreslås i vår onlinebutik! Varför välja en elektronisk kran? Enkelt: det kombinerar design och funktionalitet, skapar en innovativ, praktisk och förfinad produkt. Den sista klassen för hemmiljön.

Du kan hitta elektrisk blandare som tack vare sensorn eller fotocellen tillåter en mer ekonomisk användning av vatten och en modernare design.

Om de berättade för dig att nyligen genomförda studier har testat att en enda åtgärd av att tvätta händer med en traditionell kran i allmänhet använder 6 liter vatten, skulle du tro det?
Du skulle verkligen drivas för att påskynda handlingen. Men tack vare elektronisk kransteknik kan du tvätta händerna med extrem lugn. Detta beror på att det vattenbesparande systemet skapat av mycket exakta sensorer öppnar vattnet endast vid behov. Och för att göra det, bara en gest med din hand, så enkel som en hälsning. Så du behöver inte ens smutsiga de elektronisk blandare som alltid kommer att vara ljusa. Samma studier har visat att tvätt av händer med en elektronisk blandare endast tar 1 liter vatten! 5 liter vatten sparas.

Ta några minuter att jämföra de olika tekniska funktionerna som erbjuds av de elektroniska kranarna i vår onlinebutik av de bästa varumärkena som Paini och Dmp Elettronics och välj beroende på storlek och typ av diskbänken och användningen du kommer att behöva använda det , den design som du gillar bäst.

Om du har tvivel eller oro kan du kontakta oss utan skyldighet, vi hjälper dig gärna med att välja din elektroniska designkran.