För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Kranar och Taps Electronics

Trött på din vanliga traditionella kran som förbrukas av tid? Om du är, bör du ta en titt på de många förslag för elektroniska konstruktions kranar som föreslås i vår webbutik!

Varför välja en elektronisk kran? Enkelt: den kombinerar design och funktionalitet genom att skapa en innovativ, praktisk och elegant. Den sista klassen bit till hemmiljön.

Om du fick veta att nyligen genomförda studier har testat enda åtgärd att tvätta händerna med en traditionell kran normalt använder mindre än 6 liter vatten skulle du tro?

Du skulle skjutas säkert påskynda åtgärder. Men tack vare tekniken för elektroniska kranar, kan du tvätta händerna mycket långsamt. Detta beror på att vattensparande system som skapats av extremt noggranna sensorer kommer att öppna endast vatten när det behövs. Och för att göra det, bara vinkade han handen, så enkelt som en hälsning. Så du behöver inte smeta ens elektroniska montering som alltid kommer skiner.

Samma studier har visat att tvätta händerna med en elektronisk kran tar bara en liter vatten! Ben 5 liter vatten sparas.

Ta en stund att jämföra de olika tekniska funktioner som ger elektroniska blandare i vår webbshop de bästa varumärken Paini och Dmp Elettronics och välja beroende på storlek och typ av diskbänken och använda som du måste göra design som du gillar bäst.

Om du tvivlar eller funderingar kan du kontakta oss utan förpliktelser, kommer vi gärna hjälpa dig att välja din elektroniska kran design.
 

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies