Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

DMP elektronisk kran med fast pip och transformator Billotap

Kod: BILLOTAP-308
kr 4.467,20 kr 6.481,68 -31%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Höjd 211 mm x 115 mm Barrel
Leveranstider
2/5 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
DMP elektronisk kran med fast pip och transformator Billotap
Billotap är en riktig teknisk juvel, ett nytt koncept för elektronisk kran lång pipa, enkel att använda, pålitlig funktion och minimal form.
En kran fast fat vilket är förvånande för dess linje på samma gång robust och raffinerad.
Den väsentlighet av Billotap översätter till en känsla av lätthet, elegans, enkelhet, som ger mervärde för miljön, blir en integrerad del av inredningen.
Med sin moderna, minimalistisk touch, kombinerar Billotap de designdetaljer, en hög grad av avancerad teknik, vilket manifesteras av den stora enkelheten i dess användning.
Billotap är en elektronisk ventil krom fast fat lämpar sig för alla typer av allmänheten: gemenskap, boende, butiker. Dess närvaro är diskret, ström och samtidigt känd och igenkännbar, med den böjda staven och långsträckta som medföljer väl reglerad ström av vatten.
Det kännetecknas av en förkromad mässing kropp konstruerad med särskilda vandalsäkra kriterier, komplett med DMP fotocellsensorer tillverkade av anti-scratch och anti-skalmaterial. Dessutom är Billotap utrustad med den beprövade DMP INFRARED SYSTEM: utanför sensorer smidig, lätt att rengöra; i alla avancerade tekniken DMP Electronics.
Billotap är komplett med en bländare under-diskbänk, egenheter denna elektroniska kranen ligger i möjligheten att kunna blockera, efter justering av temperaturen, biandaren reglaget.
Denna kran drivs genom en skyddstransformator 230Vac - 14Vac.
Billotap är tillverkad helt i Italien och har flera fördelar: Det garanterar en hög hygien och välbefinnande, lätt att använda, även dess drift bestäms till fotocell, på så sätt säkerställa en vattenbesparing på upp till '80%.
Billotap har en unik design och raffinerad, som kännetecknas av enkla och fina linjer som gör den lämplig för alla typer av inredning.
Det ger dig också en touch av teknik, design och kvalitet i den miljö du föredrar!

För att få Billotap med längder på 160 mm eller 185 mm fat idealisk för läkare och kirurger, som kräver maximal hygien för händer och armar, begära prissättning: clienti@viadurini.it

funktioner:
- Fast färg krom stång
- Strömförsörjning: 14Vac transformator
- Mixer sub-bassängen. Efter justering av temperatur, kan du låsa ratten mixer.
- Sensorer DMP fotocell, tillverkad av reptålig och anti-skalmaterial. Billotap är utrustad med den beprövade DMP infrarött system: utanför sensorer smidig, lätt att rengöra; i alla avancerade tekniken DMP Electronics.
- Fullt hartsad elektronisk krets integrerad vattentät
- förkromad mässing kropp konstruerad med specifika vandal kriterier
- Monteringssats rostfritt stål
- Microchip programmerad för perfekt styrning av DMP funktioner via programvara
- anti-översvämning och anti-konsumtion Funktion: avstängningsanordning timer DMP blockerar vattenutloppet efter en kontinuerlig användning 90 sekunder
- Vattenförbrukningen optimerad begränsare 6 l / min
- Magnettrippel partikelfilter i rostfritt stål
- Spärrventil utrustad med rostfritt stål anti-föroreningsfilter med en maskstorlek av 0,2 mm

Tekniska data:
- Skyddstransformator 230Vac - 14Vac, IMQ godkänd och tillverkad i enlighet med CEI EN 61558-1 / -2-6
- Elektronisk krets 12 V
- Solenoid 12 V
- Skydd av elektriska delar: IP65
- Range justerbara sensorer 10 till 30 cm
- Spärrventil med backventiler
- Vattentryck stöds: 0,4 till 10 bar
- Vattenanslutningar: 1/2 G

Paketets innehåll:
- Elektronisk kran Billo
- Slangar DMP Snabburkoppling
- Original Stop kranar DMP
- Monteringssats
- Instruktionsmanual
- Skyddstransformator DMP

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkter
100% icke-toxiska material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål, alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktion att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som avsevärt skulle kunna bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och alltid bra inte finns i världen. DMP Electronics vill kunna erbjuda marknadens oändliga lösningar för vattenvård, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket omfattande: upp till '80% mindre än konventionella manuella ventiler med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter leveranskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedelsföretagare regler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har infört ett kvalitetssystem certifierat företag och UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter