Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Electronic kranen i Abs, trippel fotocell, batteri Class20 DMP

Kod: CLASS-20ABS-BT-BIANCO
kr 4.164,55 kr 6.043,34 -31%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Ledge vägg 204 mm x h. X 140 mm Vikt 1,7 kg
Leveranstider
4/6 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
Electronic Tap In Abs triple batteri foto Class20
Klass 20 Abs är en fantastisk enda elektronisk kran i sitt slag, tack vare sina tredubbla fotocellsensorer, tillverkade av anti-scratch och anti-skalmaterial har denna kran en stor aktionsradie med avläsning vid 120 ° sensorer, studerat och utformat för att upptäcka sina händer i sidled, vilket resulterar i stor tröst.
Dess struktur är allt-i-ett: alla elektroniska och mekaniska delar ingår i skalet, med stora fördelar i termer av enkel installation och underhåll.
Klass 20 Abs är tillverkad helt i Italien och har flera fördelar: Det garanterar en hög hygien och välbefinnande, lätt att använda, även dess drift bestäms till fotocell, på så sätt säkerställa en vattenbesparing på upp till '80%
Klass 20 Abs är en verklig pärla av teknik, enkel att använda och tillförlitlig funktion. Kännetecknad av en kropp i robust ABS stötsäker vit, komplett med mixer och tre fotoceller, också denna kran drivs av alkaliska batterier 1,5 V.
Klass 20 Abs har en förfinad design, kännetecknas av enkla och fina linjer som gör den lämplig för alla typer av inredning.
Särskilt lämplig för gemenskaperna, hälsa, industri, institutioner och dryck.
Det ger dig också en touch av teknik, design och kvalitet i den miljö du vill ha mest!

funktioner:
- Sensorer DMP trippel fotocell, tillverkad av reptålig och anti-skalmaterial. Class20Abs är den enda elektroniska kranen triple fotocell, sedan utrustad med en stor aktionsradie på 120 grader, vilket resulterar i stora komfort användning.
- Fullt hartsad elektronisk krets integrerad vattentät
- Robust väska i ABS anti-shock Vit
- Monteringssats rostfritt stål
- Microchip programmerad för perfekt styrning av DMP funktioner via programvara
- Förbättrade funktioner för långvarig effekt än alkaliska batterier
- autonomi av batterierna: fyra år i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Högar av lätt byte och tillgänglighet. Abs Class använder allmänt penn batterier, tillgänglig överallt. Lättillgänglighet, big time.
- LED signalering tomma batterier. När batterierna är på väg att få slut på sin cykel börjar den röda lysdioden att avge en dubbel blinkning var 6 sekunder och varnar för att batterierna har fortfarande cirka tre månaders batteritid.
- batterifack fullt vattentät
- anti-översvämning och anti-konsumtion Funktion: avstängningsanordning timer DMP blockerar vattenutloppet efter en kontinuerlig användning 90 sekunder
- Vattenförbrukningen genom optimerad begränsare 6 l / min.
- Magnettrippel partikelfilter i rostfritt stål
- Spärrventil utrustad med rostfritt stål anti-föroreningsfilter med en maskstorlek av 0,2 mm

Tekniska data:
- alkaliska batterier 1.5V AA Storlek
- Elektronisk krets 4,5 V, byggd i enlighet med CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- magnetventilen V 3
- Skydd av elektriska delar: IP65
- åtgärd justerbar sensorer radie från 12 till 35 cm
- Spärrventil med backventiler
- Vattentryck stöds: 0,4 till 10 bar
- Vattenanslutningar: 1/2 G

Paketets innehåll:
- Elektronisk kran Class Abs
- Slangar DMP Snabburkoppling
- Original Stop kranar DMP
- den fi xing kit
- Instruktionsmanual
- Batterihållare med uppsättning av 3 alkaliska batterier

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkter
100% icke-toxiska material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål, alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktion att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som avsevärt skulle kunna bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och alltid bra inte finns i världen. DMP Electronics vill kunna erbjuda marknadens oändliga lösningar för vattenvård, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket omfattande: upp till '80% mindre än konventionella manuella ventiler med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter leveranskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedelsföretagare regler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har infört ett kvalitetssystem certifierat företag och UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter