Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Elektronisk kran fast fat batteridrivna Billotap DMP

Kod: BILLOTAP-BT-308
kr 5.531,85 kr 8.026,44 -31%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Höjd 211 mm x 115 mm Barrel
Leveranstider
2/5 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
Elektronisk kran med fast pip batteridrivna Billotap DMP
Billotap är en verklig teknisk juvel, ett nytt koncept för elektronisk tap lång pipa, enkel att använda, pålitliga i funktion och minimal i formen.
En kran fast fat som överraskar för sin linje samtidigt robust och raffinerad.
Den väsentlighet av Billotap leder till en känsla av lätthet, elegans, enkelhet, som ger mervärde för miljön, blir en integrerad del av inredningen.
Med sin moderna, minimalistiska touch, Billotap förenar, för att utforma detaljerna, en hög grad av avancerad teknik, vilket manifesteras av den stora enkelheten i dess användning.
Billotap är en elektronisk blandare krom fast fat lämplig för alla typer av allmänheten: gemenskap, gästfrihet, kommersiella anläggningar. Dess närvaro är diskret, ström och samtidigt kända och igenkännbara, med den krökta staven och långsträckta åtföljer välreglerad vattenflödet.
Med en förkromad mässing konstruerad med särskilda vandalsäker kriterier, komplett med DMP fotocellsensorer tillverkade av reptålig och anti-material. Dessutom har Billotap den beprövade DMP INFRARED SYSTEM: Slät utanför sensorer, lätt att rengöra; i all avancerad teknik DMP Electronics.
Billotap är komplett med en mixer under-diskbänken, egenheter i denna elektroniska kranen ligger i möjligheten att kunna blockera, efter justering av temperaturen, vredet mixer.
Denna kran drivs med tre alkaliska 1,5 V storlek AA.
Billotap är helt gjord i Italien och har flera fördelar: Det garanterar en hög hygien och välbefinnande, lätt att använda, även dess funktion är fast besluten att fotocell, vilket säkerställer en vattenbesparing på upp till '80%.
Billotap är en unik design och raffinerad, som kännetecknas av enkla och fina linjer som gör den lämplig för alla typer av inredning.
Det ger dig också en touch av teknik, design och kvalitet i den miljö du föredrar!

För att ta emot Billotap med längder på 160 mm eller 185 mm fat idealisk för läkare och kirurger, som kräver maximal hygien för händer och armar, begära prissättning: clienti@viadurini.it

funktioner:
- Fast färg krom stav
- Strömförsörjning: 3 alkaliska 1,5 V (AA)
- Mixer sub-bassängen. Efter justering av temperatur, kan du låsa blandar ratten.
- Sensorer DMP fotocell, tillverkad av reptåligt och anti-material. Billotap har visat DMP INFRARED SYSTEM: externa sensorer smidig, lätt att rengöra; i all avancerad teknik DMP Electronics.
- Helt hartsad elektronisk krets fullt vattentät
- Förkromad mässing konstruerad med särskilda vandal kriterier
- Monteringssats rostfritt stål
- Microchip programmerad för perfekt kontroll av DMP funktioner via programvara
- Förbättrade funktioner för långvarig effekt än alkaliska batterier
- Självständighet av batterierna: fyra år i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Meddelande urladdade batterier: a ledde på sensorn avger en dubbel blinkning var sex sekunder och notera att batterierna har fortfarande cirka tre månaders batteritid.
- Högar av enkelt utbyte och tillgänglighet. Billotap använder den allmänt AA-batterier, som finns överallt.
- Batterifack fullt vattentät
- Översvämnings funktion och anti-konsumtion: Avstängningstimer DMP enhets blockerar utlopps efter en kontinuerlig användning av 90 sekunder
- Vattenförbrukningen optimeras med 6 l / min
- Magnetventil med trippel partikelfilter i rostfritt stål
- Spärrventil utrustad med rostfritt stål anti-föroreningar filtermaskstorlek 0,2 mm

Tekniska data:
- Alkaliska batterier 1.5V storlek AA
- Elektronisk krets 4,5 V
- Magnet 3 V
- Skydd av elektriska delar: IP65
- Range justerbara sensorer 10 till 30 cm
- Spärrventil med backventiler
- Vattentrycket stöd: 0,4 till 10 bar
- Vattenanslutningar: 1/2 G

Paketets innehåll:
- Elektronisk kran Billo
- Slangar DMP Snabburkoppling
- Original Stop kranar DMP
- Monteringssats
- Bruksanvisning
- Batterihållare med uppsättning av 3 alkaliska batterier

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkterna
100% giftfria material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktionen att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som väsentligt kan bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och en allt bättre mindre som finns i världen. DMP Electronics vill kunna förse marknaden med oändliga lösningar för att bevara vatten, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket betydande: upp till '80% mindre än konventionell manuell kranar med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter distributionskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedel affärsregler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har genomfört ett kvalitetssystem certifierat företag och är UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter