Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Hej DMP 100 intelligenta elektroniska kran med batteri

Kod: HELLO100
kr 5.684,35 kr 8.241,28 -31%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Höjd 270 mm x 195 mm Barrel
Leveranstider
4/6 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
Hej DMP 100 Elektronisk kran smart batteri
Hej 100 är förvånande ny uppfinning, är den första apparaten i köket, vad du behöver mer. Kanske du aldrig tänkt på, men det verktyg du använder mest i köket är på kranen
Hej 100 är den elektroniska kranen par excellence, det föds genom en sammanslagning av kreativa italiensk tradition och innovationsförmåga, alltid känd och uppskattad i hela världen för stil, design och respekt för naturen, förutom att 'fokus på säkerhet i hemmet och på arbetet.
Tack vare Dual Sensor som presenteras på denna fantastiska produkt, Hej 100 är en 100% no-touch kran, som levererar vatten bara när det behövs, för omedelbara besparingar och betong på notan!
Hej 100 kan säkerställa en vattenbesparing på 50%, tack vare dess utmärkta vattenhushållning och till sin maximala dispense effektivitet, förde med sig skönheten i teknik och ta bort belastningen av onödig slöseri med vatten - 50%.
Produkten blandar skönhet elektronik med vacker miljö. Hej 100 är den smarta blandare som inkluderar dig, följer dina rörelser genom att öppna vattnet när det behövs och stänger automatiskt när de inte längre behövs. Aktivera den utan att röra den, även när våta händer dem, och nej, bara en enkel gest med handen som en hälsning för att leverera vatten, Hej, verkligen!
Producerad av DMP helt i Italien, är detta en högkvalitativ produkt, utsätts för många och noggranna kvalitetskontroller.
Med rena linjer och beslutade i kanterna, och utan dröjsmål. Hej 100 tolkar strikt minimalistisk stil former av modern teknik som tillämpas på vatten.
Hej ditt liv enklare. Den använder ett intuitivt eftersom du inte behöver göra är att komma nära, tack vare Dual sensor som känner av din närvaro och omedelbart svarar på din begäran om vatten, erogandola endast så länge som krävs.
Det testas på dina gester i köket och är kalibrerad för att underlätta alla dina dagliga åtgärder, det kräver inte speciellt underhåll och installeras mycket enkelt, precis som alla kran.
Hej 100 aldrig lämnar dig: akut operation att du manuell öppning i avsaknad av energi och i fallet med platta batterier.
Produkt som förenar sig design, funktionalitet och ekologisk medvetenhet!
Hej finns i flera utföranden, en samling av trendiga för en fullfärgs design som inte förbise någon detalj, med kromad bas och fat i den färg du vill ha: från djupt svart till vitt, genom charm och lyster metall. Och för dem som älskar färgerna, till ett urval av RAL-färger och den speciella limegrön lever för att smaka på köket.
Hej en juvel i ditt hem, 100% tillverkad i Italien. Ta det i ditt hem och välj den yta som representerar dig!
DESIGNER: Diego Ferrante

Hur man använder:
- Att öppna och stänga, går handen framför den främre sensor; Om de lämnas öppna, Hello100 stängs automatiskt efter tre minuter.
- För att öppna, placera händerna eller en behållare till den vertikala sensor; stängning är omedelbar när du avgår. Med en snärt och förstå dig flugan.
- Hej intelligent hanterar vattenflödet, och bli aktiv när du närmar dig och gå ut när du går bort, men om det är nödvändigt kan också öka leveranstiden: On-Off sensor gör att frågan om en längre gjuten även i frånvaro, tänkte avaktivera automatiskt efter tre minuter.

funktionell design
- raffinerade, ergonomiska linjer
- Intuitivt och lätt att använda
- underlättas dagliga gester

vattenbesparing
- Optimerad förvaltning av vatten
- Maximal leveranseffektiviteten
- Minskning av konsumtionen upp till 50%

bränsleekonomi
- Minska utgifterna räkningar
- användning minimienergin
- Byt batterier endast vart tredje år

FUNKTIONER:
- On-Off Sensor: Den aktiveras när den främre och tillvägagångssättet är användbart för att leverera vatten och för att fylla behållare
- Eco-Flow Sensor: Senses närmar underifrån, vilket gör den idealisk för att tvätta händerna eller tvätta föremål, frukt eller grönsaker
- 360 ° Rotation: Ger full handlingsfrihet, med obegränsad rotation för att styra strålen och för en enkel att använda även för vänsterhänta
- Vatten Mixer (blandnings vatten): Justera temperaturen så känslig och gradvis tillåter manuell öppning i frånvaro av energi

TEKNISK HELLO100:
- Elektronisk krets med DMP Dual Sensor Technology
- Range av sensorer justerbar från 5 till 25 cm
- Strömförsörjning med två alkaliska 1,5 V Storlek AA
- Akut drift i händelse av platta batterier
- Meddelande batterier töms med hjälp av lysdioder på den främre sensorn
- autonomi av batterierna: 3 år till i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Krom mässing kropp innehållande elektronik, batterier och magnetventil
- Microchip programmerad för perfekt kontroll av mjukvarufunktioner
- anti-konsumtion Funktionsblock med uttagsöppning fortsätter i 3 minuter
- Totalt 360 ° rotation av stången på alla modeller

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkter
100% icke-toxiska material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål, alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktion att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som avsevärt skulle kunna bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och alltid bra inte finns i världen. DMP Electronics vill kunna erbjuda marknadens oändliga lösningar för vattenvård, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket omfattande: upp till '80% mindre än konventionella manuella ventiler med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter leveranskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedelsföretagare regler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har infört ett kvalitetssystem certifierat företag och UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter