Made in Italy

Hej DMP 100 intelligenta elektroniska kran med batteri

  • Made in Italy
  • Kod: HELLO100
kr 6.568,15
Åtgärder Höjd 270 mm x 195 mm Barrel
Leveranstider 4/6 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Dmp Hello 100 smart batteridriven elektronisk kran
Hello 100 är en överraskande ny uppfinning, det är den första apparaten i köket, den du behöver mest. Du kanske aldrig har tänkt på det, men det verktyg du använder mest i köket är kranen
Hello 100 är den elektroniska kranen par excellence, den är född ur fusionen mellan kreativ italiensk tradition och innovativ kapacitet, som alltid har varit känd och uppskattad över hela världen för sin stil, design och respekt för naturen, såväl som uppmärksamhet på hemmet säkerheten är på jobbet.
Tack vare den dubbla sensorn, som finns på denna fantastiska produkt, är Hello 100 en 100 % beröringsfri kran, som tappar vatten endast när det behövs, för omedelbara och konkreta besparingar på din faktura!
Hello 100 kan garantera dig en vattenbesparing på 50 %, tack vare dess utmärkta vattenhantering och dess maximala utmatningseffektivitet, vilket tar med sig teknikens skönhet och tar bort mängden onödigt vattenavfall - 50 %.
Denna produkt kombinerar skönheten i elektronik med skönheten i miljön. Hello 100 är den intelligenta kranen som förstår dig, följer dina rörelser, öppnar vattnet när det behövs och stänger automatiskt när det inte längre behövs. Du aktiverar den utan att röra den, även med händerna upptagna och utan att blöta dem, en enkel gest med handen räcker som en hälsning för att få vattnet att tappa ut, Hej, precis!
Tillverkad av DMP helt och hållet i Italien, detta är en högkvalitativ produkt som har genomgått otaliga och rigorösa kvalitetskontrolltester.
Karaktäriserad av väsentliga och avgörande linjer, med skarpa och utan att tveka vinklar. Hello 100 tolkar formerna för modern teknik som tillämpas på vatten i en strikt minimal stil.
Hej gör ditt liv enklare. Den används intuitivt eftersom allt du behöver göra är att närma dig den, tack vare den dubbla sensorn som känner av din närvaro och omedelbart svarar på din begäran om vatten, och doserar det bara under den nödvändiga tiden.
Den har testats på dina gester i köket och är kalibrerad för att göra varje daglig åtgärd lättare för dig. Den kräver inget särskilt underhåll och är enkelt monterad, som vilken kran som helst.
Hello 100 lämnar dig aldrig: nödfunktionen säkerställer manuell öppning vid strömavbrott eller urladdade batterier.
Produkt som kombinerar design, funktionalitet och ekologisk medvetenhet!
Hello finns i olika utföranden, en samling trendiga färger för en design som inte försummar några detaljer, med den kromade basen och pipen i den färg du önskar dig mest: från djupt svart till det renaste vita, som passerar genom charmen och glansen av metaller. Och för den som älskar färger, ett urval av RAL-färger och den speciella limegröna för att njuta av köksmiljön efter din egen smak.
Hej en juvel i ditt hem, 100% tillverkad i Italien. Ta med den in i ditt hem och välj den finish som bäst representerar dig!
DESIGNER: Diego Ferrante

Hur man använder:
- För att öppna och stänga, för handen framför den främre sensorn; om den lämnas öppen stänger Hello100 automatiskt efter 3 minuter.
- För att öppna, för händerna eller en behållare nära den vertikala sensorn; stängningen är omedelbar när du lämnar. Det räcker med en gest och han förstår dig direkt.
- Hello hanterar på ett intelligent sätt vattenflödet, aktiveras när du närmar dig och avaktiveras när du flyttar bort, men vid behov kan det också öka utmatningstiden: On-Off-sensorn tillåter utsläpp av en längre stråle även i din frånvaro, med tanke på avaktiverar den automatiskt efter 3 minuter.

Funktionell design
- Förfinade och ergonomiska linjer
- Intuitivitet och användarvänlighet
- Underlättade dagliga gester

Vattenbesparing
- Optimerad vattenhantering
- Maximal dispenseringseffektivitet
- Minskad förbrukning upp till 50 %

Konsumentekonomi
- Minskade utgifter för räkningar
- Minimal energianvändning
- Batteribyte endast vart tredje år

FUNKTIONER:
- På-av-sensor: Den aktiveras när man närmar sig den framifrån och är användbar för att dispensera vatten och för att fylla behållare
- Eco-Flow sensor: Den uppfattar närmar sig underifrån och är därför idealisk för att tvätta händer eller tvätta föremål, frukt eller grönsaker
- 360° rotation: Ger full handlingsfrihet, med obegränsad rotation för att rikta strålen och för enkel användning även för vänsterhänta
- Vattenblandare (vattenblandare): Reglerar temperaturen känsligt och gradvis, tillåter manuell öppning i frånvaro av energi

HELLO100 TEKNISKA DATA:
- Elektronisk krets med DMP Dual Sensor-teknologi
- Funktionsomfång för sensorerna justerbart från 5 till 25 cm
- Strömförsörjning med 2 stycken 1,5 V storlek AA alkaliska batterier
- Nöddrift vid urladdade batterier
- Varning för lågt batteri via LED på frontsensorn
- Batteriautonomi: 3 år vid i genomsnitt 200 operationer per dag
- Kromad mässingskropp innehållande elektronik, batterier och magnetventil
- Mikrochip programmerat för perfekt funktionskontroll via mjukvara
- Antiförbrukningsfunktion med kontinuerligt öppningsblock i 3 minuter
- Total 360° cylinderrotation på alla modeller

Dessa produkter har högkvalitativa funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100 % egen design
100% testade produkter
100% giftfria material
100 % CE- och HACCP-certifierade produkter
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som bryr sig om skyddet av vattenresurser , för detta ändamål är alla dess projekt designade och utvecklade med den specifika funktionen att skydda det ekologiska arvet och försvara vår planets hälsa. De tänkte därför på ett nytt system som avsevärt skulle kunna bidra till att spara vattenförbrukning, en verklig källa till liv och en allt mindre tillgänglig vara i världen. DMP Electronics vill kunna erbjuda marknaden oändliga lösningar för att spara vatten, genom säkra, effektiva, pålitliga produkter, gjorda med passion, kompetens och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för konkreta, omedelbara och mycket konsekventa vattenbesparingar : upp till 80 % mindre än vanliga manuella kranar med vred.
Hela DMP Electronics produktkedja, från design till prototyper, från konstruktion till testning, är helt utvecklad inom företaget i Italien och detta är synonymt med hög tillförlitlighet.
DMP Electronics-företaget utfärdar CE, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedelssektorstandarder) deklarationer om överensstämmelse för alla sina produkter, certifikat som kan begäras. Dessutom har DMP Electronics implementerat kvalitetssystemet och har varit ett UNI EN ISO 9001-certifierat företag sedan 1999 .

OBS: tvättställ för bostadsbruk. Om produkten installeras i offentliga miljöer täcks inte produkten av garantin.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms