Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Hej DMP 200 elektroniska smart batteri konstruktion kran

Kod: HELLO200
kr 5.824,11 kr 8.443,90 -31%
Moms ingår

madein_italy

- +
Åtgärder
Höjd 270 mm x 195 mm Barrel
Leveranstider
4/6 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
Hej DMP 200 elektroniska smart batteri konstruktion kran
Hej 200 är fantastiska nya uppfinning, är den första apparaten i köket, vad du behöver mer. Kanske du aldrig tänkt på, men det verktyg du använder mest i köket är på kranen
Hej 200 den elektroniska kranen par excellence, det föds genom en sammanslagning av kreativa italiensk tradition och innovationsförmåga, alltid känd och uppskattad i hela världen för stil, design och respekt för naturen, förutom fokus på säkerhet i hemmet och på arbetet.
Tack vare Dual Sensor, som förekommer på denna fantastiska produkt, är Hej 200 100% no-touch kran, som levererar vatten bara när du behöver ha en omedelbar och påtagliga besparingar på din faktura!
Hej 200 kan garantera en vattenbesparing på 50%, tack vare dess utmärkta vattenhushållning och dess maximala dispense effektivitet, förde med sig skönheten i teknik och rör sig bort belastningen av slöseri med vatten - 50%.
Denna produkt blandar skönhet elektronik med vacker miljö. Hej 200 är den smarta blandare som inkluderar dig, följer dina rörelser genom att öppna vattnet när det behövs och stänger automatiskt när de inte längre behövs. Aktivera det utan att röra den, även med händerna fulla och utan blöta dem, en enkel gest med handen som en hälsning för att leverera vatten, Hej, faktiskt!
Producerad av DMP helt i Italien, är detta en produkt av hög kvalitet, utsattes för otaliga och strikta kvalitetskontroller.
Det kännetecknas av mjuka, flödande linjer, slingrande kurvor och tidlös. Hej 200 drar försiktigt framtid vatten i en idealisk blanketter från absolut perfektion. Med glamour!
Hej ditt liv enklare. Med hjälp av intuitiva eftersom du behöver göra är att komma närmare, tack vare Dual sensor som känner av din närvaro och omedelbart svarar på din begäran om vatten, förutsatt att det endast så länge som krävs.
Det har testats på dina gester i köket och är kalibrerad för din bekvämlighet varje daglig handling, det kräver inte särskilt underhåll och installeras mycket enkelt, precis som alla kran.
Hej 200 aldrig lämnar dig: nöddrift ger dig full manuell öppning i avsaknad av energi och vid låga batterier.
Produkt som blandar sig design, funktionalitet och ekologisk medvetenhet!
Hej finns i flera utföranden, en samling av trendiga färger för en design som inte förbise någon detalj, med kromad bas och fat i den färg du vill ha: från djupt svart till renaste vitt, genom charm och lyster av metallerna. Och för dem som älskar färgerna, till ett urval av RAL-färger och den speciella limegröna leva för att smaka på köket.
Hej 200 en juvel i ditt hem, 100% tillverkad i Italien. Ta det i ditt hem och välj den yta som bäst representerar dig!
DESIGNER: Diego Ferrante

Hur du använder:
- Att öppna och stänga, våg handen framför den främre sensorn; Om de lämnas öppna, Hej 200 stängs automatiskt efter 3 minuter.
- För att öppna, placera händerna eller en container till den vertikala sensorn; stängning är omedelbar när du är borta. En knapptryckning och du förstår flugan.
- Hej 200 hanterar intelligent vattenflödet, blir aktiv när du närmar dig och av vid när du går bort, men vid behov kan också öka doseringstiden: On-Off sensor gör det möjligt att frågan om en längre jet även i din frånvaro, tänker att slå av automatiskt efter 3 minuter.

funktionell design
- Raffinerad, ergonomiska linjer
- Intuitivt och lätt att använda
- underlättas dagliga gester

vattenbesparing
- Optimerad förvaltning av vatten
- För att maximera leveranseffektiviteten
- Att minska bränsleförbrukningen med upp till 50%

bränsleekonomi
- Minska utgifterna räkningar
- Minsta energi Användning
- Byt batterier endast vart 3 år

FUNKTIONER:
- On-Off sensor: Den aktiveras när den främre delen av tillvägagångssättet och är användbar för att leverera vatten och för att fylla behållare
- Eco-Flow Sensor: Känner av den annalkande underifrån, vilket gör den idealisk för att tvätta händerna eller tvätta kläder, frukt eller grönsaker
- Rotera 360 °: Tillåter fullständig handlingsfrihet, med obegränsad rotation för att rikta strålen, och för enkel användning även för vänsterhänta
- Vatten Mixer (blanda vatten): Justerar temperaturen på ett förnuftigt och gradvis tillåter manuell öppning i avsaknad av energi

TEKNISK HELLO 200:
- Elektronisk krets med DMP Dual Sensor Technology
- Räckvidd sensorer justerbar från 5 till 25 cm
- Strömförsörjning med två alkaliska 1,5 V storlek AA
- Akut operation vid låga batterier
- Meddelande batterier urladdade via lysdioder på den främre sensorn
- Självständighet av batterierna: 3 år till i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Förkromad mässing kropp innehåller elektronik, batterier och magnetventil
- Microchip programmerad för perfekt kontroll av mjukvarufunktioner
- Anti-konsumtionsfunktionen med utmatningshuvud öppning fortsätter under 3 minuter
- Totalt 360 ° rotation av stången på alla modeller

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkterna
100% giftfria material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktionen att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som väsentligt kan bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och en allt bättre mindre som finns i världen. DMP Electronics vill kunna förse marknaden med oändliga lösningar för att bevara vatten, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket betydande: upp till '80% mindre än konventionell manuell kranar med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter distributionskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedel affärsregler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har genomfört ett kvalitetssystem certifierat företag och är UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter