Made in Italy

Hej DMP 200 elektroniska smart batteri konstruktion kran

  • Made in Italy
  • Kod: HELLO200
kr 6.403,44
Åtgärder Höjd 270 mm x 195 mm Barrel
Leveranstider 4/6 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Dmp Hello 200 intelligent design batteri elektronisk kran
Hello 200 är en överraskande ny uppfinning, det är den första apparaten i köket, den du behöver mest. Du kanske aldrig har tänkt på det, men det verktyg du använder mest i köket är kranen
Hello 200 är den elektroniska kranen par excellence, den är född ur sammansmältningen mellan italiensk kreativ tradition och innovativ kapacitet, alltid känd och uppskattad över hela världen för stil, design och respekt för naturen, samt uppmärksamhet på säkerheten hemma. är på jobbet.
Tack vare den dubbla sensorn, som finns på denna fantastiska produkt, är Hello 200 en 100% beröringsfri kran, som endast levererar vatten vid behov, för omedelbara och konkreta besparingar på din räkning!
Hello 200 kan garantera dig en vattenbesparing på 50%, tack vare dess utmärkta vattenhantering och maximala doseringseffektivitet, vilket för med sig teknikens skönhet och tar bort onödigt vattenavfall - 50%.
I denna produkt smälter elektronikens skönhet med skönheten i miljön. Hello 200 är den smarta kranen som förstår dig, följer dina rörelser genom att öppna vattnet när det behövs och stänga det automatiskt när det inte längre behövs. Du aktiverar den utan att röra den, även med dina händer upptagna och utan att de blir blöta, bara en enkel gest med handen som en hälsning för att få vattnet att tappa, Hej, faktiskt!
Tillverkad av DMP helt och hållet i Italien, detta är en produkt av hög kvalitet, som utsätts för otaliga och strikta kvalitetskontroller.
Kännetecknas av mjuka och flytande linjer, med slingriga och tidlösa kurvor. Hello 200 drar försiktigt framtidens vatten i ett ideal av former av absolut perfektion. Med glamour!
Hej gör ditt liv enklare. Den används intuitivt eftersom allt du behöver göra är att komma nära, tack vare den dubbla sensorn som upptäcker din närvaro och omedelbart svarar på din begäran om vatten, och ger den bara under den tid som behövs.
Den testas på dina gester i köket och är kalibrerad för att underlätta varje daglig handling, den kräver inget särskilt underhåll och är enkelt monterad, som vilken kran som helst.
Hello 200 lämnar dig aldrig: nödoperationen säkerställer manuell öppning i avsaknad av energi och vid låga batterier.
Produkt som blandar design, funktionalitet och ekologisk medvetenhet!
Hello finns i olika finish, en samling trendiga färger för en design som inte försummar några detaljer, med den förkromade basen och fatet i den färg du vill ha: från djupt svart till det renaste vita, som passerar genom charm och glans. av metaller. Och för dem som älskar färger, ett urval av RAL -färger och den speciella limegröna att leva köksmiljön efter sin egen smak.
Hej 200 en juvel i ditt hem, 100% tillverkad i Italien. Ta med det hem till dig och välj den finish som bäst representerar dig!
DESIGNER: Diego Ferrante

Hur man använder:
- För att öppna och stänga, passera handen framför den främre sensorn; om den lämnas öppen stängs Hello 200 automatiskt efter 3 minuter.
- För att öppna, ta med händerna eller en behållare nära den vertikala sensorn; stängningen är omedelbar när du lämnar. Bara en gest och han förstår dig i farten.
- Hello 200 hanterar intelligent flödet av vatten, aktiveras när du närmar dig och inaktiverar när du flyttar bort, men om det behövs kan det också öka leveranstiden: On-Off-sensorn tillåter utsläpp av en längre jet även i din frånvaro, tänk att automatiskt inaktivera det efter 3 minuter.

Funktionell design
- Raffinerade och ergonomiska linjer
- Intuitivitet och enkel användning
- Underlättade dagliga gester

Vattenbesparande
- Optimerad vattenhantering
- Maximal doseringseffektivitet
- Förbrukningsminskning upp till 50%

Konsumtionsekonomi
- Minska utgifterna på räkningar
- Minimal energianvändning
- Batteribyte bara vart tredje år

FUNKTIONER:
- På-av-sensor: Den aktiveras vid frontal inflygning och är användbar för utmatning av vatten och för att fylla behållare
- Eco-Flow-sensor: Den känner av tillvägagångssättet underifrån och är därför idealisk för att tvätta händer eller tvätta föremål, frukt eller grönsaker
360 ° rotation: Tillåter full handlingsfrihet, med obegränsad rotation för att styra strålen och för enkel användning även för vänsterhänta
- Vattenblandare (vattenblandare): Reglerar temperaturen på ett känsligt och gradvis sätt, vilket möjliggör manuell öppning i avsaknad av energi

TEKNISKA DATA HELLO 200:
- Elektronisk krets med DMP Dual Sensor -teknik
- Sensornas åtgärdsområde kan justeras från 5 till 25 cm
- Drivs av 2 1,5 V AA -alkaliska batterier
- Nödläge vid låga batterier
- Varning om låg batterinivå via lysdioden på den främre sensorn
- Batteriets autonomi: 3 år med i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Förkromad mässingkropp som innehåller elektronik, batterier och magnetventil
- Mikrochip programmerat för perfekt kontroll av funktioner via programvara
- Konsumtionsfunktion med kontinuerligt öppningsstopp i 3 minuter
- Totalt 360 ° rotation av pipan på alla modeller

Dessa produkter har egenskaper av hög kvalitet:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% egen design
100% testade produkter
100% giftfria material
100% CE- och HACCP -certifierade produkter
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som bryr sig om skyddet av vattenresurser. I detta syfte är alla dess projekt utformade och utvecklade med den specifika funktionen att skydda det ekologiska arvet och försvara vår planets hälsa. De tänkte därför på ett nytt system som avsevärt kan bidra till att spara vattenförbrukning, en verklig livskälla och en allt mindre tillgänglig vara i världen. DMP Electronics önskar kunna erbjuda marknaden oändliga lösningar för att spara vatten genom säkra, effektiva och pålitliga produkter, tillverkade med passion, kompetens och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för konkreta, omedelbara och mycket konsekventa vattenbesparingar : upp till 80% mindre än vanliga manuella kranar med vred.
Hela leveranskedjan för DMP Electronics -produkter, från design till prototyper, från konstruktion till tester, är helt utvecklad inom företaget i Italien och detta är synonymt med hög tillförlitlighet.
DMP Electronics -företaget utfärdar för alla sina produkter överensstämmelsedeklarationerna CE, HACCP, DM 174/04 och ACS (standarder för livsmedelssektorn), certifikat som kan begäras. Dessutom har DMP Electronics implementerat kvalitetssystemet och har varit ett UNI EN ISO 9001 -certifierat företag sedan 1999.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms