Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Väggmonterad elektronisk kran batteridrivna Unomix DMP

  • Kod: UNOMIX-BT
kr 4.874,28 kr 7.066,21 -31%
Moms ingår
Made in Italy
- +
Leveranstider
15 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
 DMP Electronics
Väggmonterad elektronisk kran batteridrivna Unomix DMP
Unomix är en riktig teknisk juvel, en ny Wall elektronisk kran koncept, enkel att använda, pålitlig funktion och minimal form. En kran är förvånande för sin linje samtidigt robust och raffinerad.
Den väsentlighet av Unomix översätter till en känsla av lätthet, elegans, enkelhet, som ger mervärde för miljön, blir en integrerad del av inredningen.
En för alla, dvs mattan elektroniska kranen. Med några enkla steg, i själva verket den gamla muren kranen knappen sedan ge vika för den nya, tekniska, Unomix. Inuti hittar du alla de bästa av DMP search: användarvänlighet, hygien försvar, miljöskydd, energibesparing, för en rationell och intelligent användning av vattenresurser.
Med sin moderna, minimalistisk touch, kombinerar Unomix de designdetaljer, en hög grad av avancerad teknik, vilket manifesteras av den stora enkelheten i dess användning.
Unomix är en krom Wall elektronisk kran lämpar sig för alla typer av allmänheten: gemenskap och industri. Det kännetecknas av en förkromad mässing kropp konstruerad med särskilda vandalsäkra kriterier, komplett med DMP fotocellsensorer tillverkade av anti-scratch och anti-skalmaterial.
Unomix är komplett med en bländare, införlivat däri, och drivs av två alkaliska 1,5 V (AA) utrustad med lång autonomi.
Unomix är tillverkad helt i Italien och har flera fördelar: Det garanterar en hög hygien och välbefinnande, lätt att använda och installation, även dess funktion bestäms till fotocell, på så sätt säkerställa en vattenbesparing på upp till '80%.
Unomix har en unik design och raffinerad, som kännetecknas av enkla och fina linjer som gör den lämplig för alla typer av inredning.
Denna elektroniska vägg kran finns i två olika storlekar.
Det ger dig också en touch av teknik, design och kvalitet i miljön som du föredrar och välja den modell som passar bäst för dig!

funktioner:
- Inbyggd bländare
- Strömförsörjning: 2 alkalisk 1,5 V (AA)
- 2 ingångar 1/2 G
- Installation av tjänsten korridoren
- Sensorer DMP fotocell, tillverkad av reptåligt material och anti
- Fullt hartsad elektronisk krets integrerad vattentät
- förkromad mässing kropp, byggd med speciella vandal kriterier
- Microchip programmerad för perfekt styrning av DMP funktioner via programvara
- Förbättrade funktioner för långvarig effekt än alkaliska batterier
- autonomi av batterierna: fyra år i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Batterivarning: en LED på sensorn avger en dubbel flash var sjätte sekund och notera att batterierna har fortfarande cirka tre månaders batteritid.
- Högar av lätt byte och tillgänglighet. Man använder de allmänt penn batterier, tillgänglig överallt. Lättillgänglighet, big time.
- batterifack fullt vattentät
- Tillhandahållande av avstängningstimeranordningen Översvämnings och anti-konsumtion, som automatiskt stänger av vattenutloppet efter en kontinuerlig användning 90 sekunder
- Fastställande på väggen med från 1 till 45 mm tjocka med service invändig korridor för UnoMix modeller med bländare. De UnoMix modeller levereras med inbyggd mixer, ett plus för lokalbefolkningen och samhällen som kräver först och främst komfort.

VIKTIGT!
De UnoMix modeller, båda dimensionerna, kan endast installeras om systemet finns en speciell teknik eller korridor område internservice. Följ noggrant anvisningarna på ritningen.
Är det lämpligt att lämna en minsta bredd av 50 cm teknikområde för att tillåta någon form av underhåll, och minst 27 cm från botten av bassängen.

Tekniska data:
- alkaliska batterier 1.5V AA Storlek
- Elektronisk krets 3 V, byggd i enlighet med CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- Magnet 2 V
- Skydd av elektriska delar: IP65
- åtgärd justerbara sensorer Radie från 8 till 35 cm
- Spärrventil med backventiler
- Vattentryck stöds: 0,4 till 10 bar
- Vattenanslutningar: 1/2 G

Paketets innehåll:
- Electronic Tap One
- Slangar DMP Snabburkoppling
- Original Stop kranar DMP
- Monteringssats
- Instruktionsmanual
- Batteri fallet med en uppsättning av 2 alkaliska batterier

Dessa produkter har hög kvalitet funktioner:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% in-house design
100% testade produkter
100% icke-toxiska material
100% CE certifierade produkter och HACCP
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som har i hjärtat skydd av vattenresurser, för detta ändamål, alla sina projekt utformas och utvecklas med den specifika funktion att skydda den ekologiska arvet och försvara hälsan hos vår planet. De trodde då av ett nytt system som avsevärt skulle kunna bidra till besparingar i vattenförbrukning, den verkliga källan till liv och alltid bra inte finns i världen. DMP Electronics vill kunna erbjuda marknadens oändliga lösningar för vattenvård, genom säker, effektiv, pålitlig, gjort med passion, skicklighet och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för att spara vatten betong, omedelbar och mycket omfattande: upp till '80% mindre än konventionella manuella ventiler med knoppar.
Alla DMP Electronics produkter leveranskedjan, från design till prototyper, från skapelsen på prov, det är helt utvecklad inom företaget i Italien och det är synonymt med hög tillförlitlighet.
Företaget DMP Electronics släpper för alla sina produkter till EG-försäkran om överensstämmelse, HACCP, DM 174/04 och ACS (livsmedelsföretagare regler), certifikat som kan krävas. Även DMP Electronics har infört ett kvalitetssystem certifierat företag och UNI EN ISO 9001 sedan 1999.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter