Made in Italy

Väggmonterad elektronisk kran batteridrivna Unomix DMP

  • Made in Italy
  • Kod: UNOMIX-BT
kr 5.024,85
Leveranstider 15 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Unomix Dmp batteridriven elektronisk väggmonterad kran
Unomix är en verklig teknisk juvel, ett nytt koncept för väggmonterad elektronisk kran, enkel att använda, driftsäker och minimal i form. En kran som överraskar för sin linje samtidigt som den är robust och raffinerad.
Det väsentliga med Unomix innebär en känsla av lätthet, förfining, enkelhet, vilket ger ett mervärde till sammanhanget och blir en integrerad del av möblerna.
En för alla, passepartout elektronisk kran. Faktum är att med några enkla operationer kan den gamla tryckknappens väggkran ge efter för den nya tekniska Unomix. Den innehåller allt det bästa av DMP -forskning: användarvänlighet, försvar av hygien, miljöskydd, energibesparing, för en rationell och intelligent användning av vattenresurser.
Med sin moderna och viktiga touch kombinerar Unomix designdetaljer med en hög grad av avancerad teknik, vilket manifesteras genom den stora enkelheten i användningen.
Unomix är en kromad väggmonterad elektronisk kran lämplig för alla typer av offentligt bruk: samhälle och industri. Karakteriseras av en förkromad mässingkropp byggd med specifika antivandalkriterier, komplett med DMP-fotocellssensorer gjorda av rep- och kalkavvisande material.
Unomix är komplett med en mixer, inbyggd i den, och drivs av 2 långvariga 1,5 V (AA) alkaliska batterier.
Unomix är helt tillverkat i Italien och har olika fördelar: Det garanterar en hög hygien och välbefinnande, enkel att använda och installera, dess funktion bestäms dessutom av en fotocell, vilket garanterar vattenbesparingar på upp till 80%.
Unomix har en unik och raffinerad design, som kännetecknas av enkla och känsliga linjer som gör den lämplig för alla typer av möbler.
Denna elektroniska väggkran finns i två olika storlekar.
Ta med dig en touch av teknik, design och kvalitet i den miljö du föredrar och välj den modell som passar dig bäst!

Funktioner:
- Inbyggd mixer
- Strömförsörjning: 2 x 1,5 V alkaliska batterier (AA)
- 2 ingångar på 1/2 G.
- Installation på servicekorridoren
-DMP fotocellsensorer, gjorda av rep- och kalkavvisande material
- Heltbelagd elektronisk krets med integrerad vattentät tätning
- Kropp i förkromad mässing, byggd med specifika antivandalkriterier
- Mikrochip programmerat för perfekt kontroll av funktioner via DMP -programvara
- Optimerade funktioner för en lång autonomi av alkaliska batterier
- Batteriets autonomi: 4 år med i genomsnitt 200 aktiveringar per dag
- Varning om lågt batteri: en lysdiod på sensorerna avger en dubbelblixt var 6: e sekund och indikerar att batterierna fortfarande har cirka 3 månaders autonomi.
- Lätt att byta och tillgängliga batterier. Man använder de mycket populära AA -batterierna, tillgängliga överallt. Enkel tillgänglighet, maxi varaktighet.
- Helt vattentätt batterifack
-Utrustad med en anti-översvämnings- och förbrukningsavstängningstimer, som automatiskt stoppar vattenutloppet efter kontinuerlig användning i 90 sekunder
- Väggmontering med tjocklek från 1 till 45 mm med intern servicekorridor för UnoMix -modeller med mixer. UnoMix-modellerna är utrustade med en inbyggd mixer, ett plus för klubbar och samhällen som kräver komfort framför allt.

VIKTIG:
UnoMix -modellerna, av båda storlekar, kan endast installeras om systemet har ett specifikt tekniskt område eller intern servicekorridor. Följ anvisningarna på ritningen noggrant.
Det är lämpligt att lämna det tekniska området en minsta bredd på 50 cm för att möjliggöra underhållsarbete och minst 27 cm från diskbotten.

Teknisk data:
- 1,5 V AA alkaliska batterier
-3 V elektronisk krets, byggd i enlighet med standarden CEI EN 55014-1 / -2 (EMC)
- 2 V magnetventil
- Skyddsklass för elektriska delar: IP65
- Sensors handlingsintervall justerbart från 8 till 35 cm
- Stoppa kranar med backventiler
- Vattentryck som stöds: från 0,4 till 10 bar
- Vattenanslutningar: 1/2 G

Paket innehåll:
- Uno elektronisk kran
- Snabbkoppling DMP flexibla slangar
- Original DMP stoppkranar
- Fixeringssats
- Bruksanvisning
- Batterihållare med 2 alkaliska batterier

Dessa produkter har egenskaper av hög kvalitet:
100% italiensk design
100% italiensk teknik
100% egen design
100% testade produkter
100% giftfria material
100% CE- och HACCP -certifierade produkter
100% tillverkad i Italien


DMP Electronics är ett företag som bryr sig om skyddet av vattenresurser. I detta syfte är alla dess projekt utformade och utvecklade med den specifika funktionen att skydda det ekologiska arvet och försvara vår planets hälsa. De tänkte därför på ett nytt system som avsevärt kan bidra till att spara vattenförbrukning, en verklig livskälla och en allt mindre tillgänglig vara i världen. DMP Electronics önskar kunna erbjuda marknaden oändliga lösningar för att spara vatten genom säkra, effektiva och pålitliga produkter, tillverkade med passion, kompetens och lagarbete.
DMP Electronics erbjuder därför lösningar för konkreta, omedelbara och mycket konsekventa vattenbesparingar : upp till 80% mindre än vanliga manuella kranar med vred.
Hela leveranskedjan för DMP Electronics -produkter, från design till prototyper, från konstruktion till tester, är helt utvecklad inom företaget i Italien och detta är synonymt med hög tillförlitlighet.
DMP Electronics -företaget utfärdar för alla sina produkter överensstämmelsedeklarationerna CE, HACCP, DM 174/04 och ACS (standarder för livsmedelssektorn), certifikat som kan begäras. Dessutom har DMP Electronics implementerat kvalitetssystemet och har varit ett UNI EN ISO 9001 -certifierat företag sedan 1999.
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefonlinjer)
  • Måndag till fredag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.se
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Ovanstående priser är inklusive moms