Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Blandare och kranar för tvättställ och sänkor

Elegansen i huset beror på att ta hand om varje detalj.
Kranarna för tvättställ är en av dessa viktiga detaljer för att göra en miljö och i synnerhet en elegant badrum. Kranarna ska väljas enligt särskilda kriterier. Det är för köket eller oftare på toaletten, har en designer kran alltid sin charm när det paras ihop med omgivningen. Så du måste väljas enligt den miljö, användning kvalitet.

En första skillnad är mellan blandare för tvättställ och termostat linjer. Vilka är skillnaderna? De ettgreppsblandare modeller är den vanligast använda, eftersom de har en 'enda spak som gör det möjligt att justera vattenstrålen (höjning eller sänkning av spaken) och temperaturen (vänder sig till höger eller vänster). Medan termostat kranar, särskilt lämpliga för duschar och badkar är utrustade med en termostat som låter dig justera och bibehålla vattentemperaturen konstant.

I det här avsnittet kan du hitta de bästa modellerna av kranar för tvättställ och pelare viktiga märken av Made in Italy som Remer, Ideal Standard , Paini, Ercos, DMP Electronics och vårt varumärke Viadurini Taps samling.
I köket där praktiska produkter samt design behövs kan du välja en kran med handdusch att hålla ren med stor lätthet.

En bra kranen måste ha en ganska robust. Tack vare en utmärkt finish, kranarna för tvättställ vi erbjuder i vår webbshop, inte rädda repor i både krom modeller, både i vita modeller.

Du kan hitta stöd från kranar, genom kaskadkoppling väggen, i alla former och storlekar .. valet är ditt! Välj kranen beroende på storlek och material på din diskbänk . Vare sig i metall, keramik, trä , plast, sten i många varianter marmor, basalt, onyx, sten floden, vi hittar konstruktion kranen till handfatet av dina drömmar!