Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Design Skål för ditt badrum original och trendig

På Viadurini hitta bassänger av modern design i en stödpelare eller varianter. Många designmönster i trä, sten, metall, plast, keramik, Adamantx®.
Om du funderar på att göra om badrummet eller du flyttar till ett nytt hem, bör du välja noga diskbänken för huvud- och sekundär badrum. Det är i själva verket en del mycket ofta underskattas och lite övervägas, och ändå tillsammans med duschen är den del av badrummet som vi använder mest. I allmänhet, tenderar de att välja en kolumnmodell, dvs. ett handfat modell från den klassiska formen lutar sig på ett golv keramisk kolonn. Nackdelen med denna typ av bassängen består i det faktum att det är svårt att rengöra särskilt i den bakre, har ingen golvstöd om inte den i diskhon själva och låt oss alla en anonym och ointressant utseende.
Om vi fokuserar på att leverera ett modernt badrum och verkligen original, i det här avsnittet kan du hitta riktigt unika och mycket smarta idéer och förslag. De sänkor för badet erbjuds här är alla tillverkade av material och motstånd högkvalitativa, bildar de mest varierade och är avsedda för det moderna hemmet och design. Ett intressant alternativ till anonymitet, att förvåna gäster så gott du kan och ge till alla som går in i en hisnande skådespel. Avslutade med en vacker bukett av doftande blommor och du är klar, kommer du att ha en romantisk och mysig badrum för alla.

Tvättställ, inbyggd, tillfälligt eller dubbel

I vår webbutik hittar du en diskbänk modeller för försäljning genom stående eller upphängda, infälld eller golv, även fungerar, var och en med något unikt. Dessutom, med tanke på olika föremål som erbjuds, kan du välja diskbänken för badrummet i fred efter dina behov. För det finns modeller som har den vackra bordsskivor inbäddade, medan andra är tänkta att dekorera badrum design, andra behöver stödytor ad hoc innan de installeras. Om du tvivlar eller funderingar kan du kontakta oss utan förpliktelser, kommer vi gärna hjälpa dig att välja din diskbänk för badrummet design.