Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Design handfat bänk Trabocchetto med hartsplatta avloppsgaller

Kod: CP950-TB-GREY
kr 3.102,78 kr 3.840,08 -19%
Moms ingår
- +
Åtgärder
40x40xh13cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Sink design från Trabocchetto stöd med hartsplatta.
Fallgrop vet om nödvändigt ändra sina kläder! Detta gäller gjutharts stöd diskbänk är utrustad med en intern löstagbar skål, så att vatten kan rinna från kanterna, täcker och döljer en central avfall. bänkskivan handfat i grått harts med inre platta till den centrala avloppsgaller. Tallrik finns i: harts, trä och stål.
underhåll tips
Harts: Rengör med milt rengöringsmedel, använd inte blekmedel pulverprodukter. Använd inte slipande svampar och skölj noga. Färgförändringen som hartset genomgår i tid anses vara naturligt och inneboende i de tekniska egenskaperna hos materialet. Det varnade exponering utanför harts produkter.

harts sänkor
Glänsande, ogenomskinligt, transparent, slät, grov, tunna eller massiv, dekorerad eller minimal, optiskt vitt eller färgstarka ... alla möjliga lösningar om det är en harts sjunka! CIPI bidrar till dess samling nya modeller i Mineral Resin och Betacryl®. Ett nytt sätt att se hartset.
CIPI Collection Diskbänkar
Fly från keramik att ta reda på att sammansatta hartser, metaller, stenar och vackra tropiska träslag kan ge liv åt en "garderob" av diskbänkar från de oändliga kombinationer! Nya färger och enkla former och oändliga kombinationer för uppsamlingsbassänger Cipi 2016.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter