Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sjunka i bänkskivan harts Trabocchetto runda, med central dolda

Kod: CP950-TBR-M16-bianco
kr 3.000,38 kr 3.840,08 -22%
Moms ingår
- +
Åtgärder
Ø 40 x H 13 cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Runda sjunka in som Trabocchetto stödhartset.
Fallgrop vet om nödvändigt ändra sina kläder! Detta sjunka från vitt hartsbärare är utrustad med en intern löstagbar skål, så att vatten kan rinna från kanterna, täcker och döljer en central avfall.
bänk sjunka i vit plast med inre platta till den centrala avloppsgaller.

underhåll tips
Harts: Rengör med milt rengöringsmedel, använd inte blekmedel pulverprodukter. Använd inte slipande svampar och skölj noga. Färgförändringen som hartset genomgår i tid anses vara naturligt och inneboende i de tekniska egenskaperna hos materialet. Det varnade exponering utanför harts produkter.

harts sänkor
Glänsande, ogenomskinligt, transparent, slät, grov, tunna eller massiv, dekorerad eller minimal, optiskt vitt eller färgstarka ... alla möjliga lösningar om det är en harts sjunka! CIPI bidrar till dess samling nya modeller i Mineral Resin och Betacryl®. Ett nytt sätt att se hartset.
CIPI Collection Diskbänkar
Fly från keramik att ta reda på att sammansatta hartser, metaller, stenar och vackra tropiska träslag kan ge liv åt en "garderob" av diskbänkar från de oändliga kombinationer! Nya färger och enkla former och oändliga kombinationer för uppsamlingsbassänger Cipi 2016.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter