Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

suspenderades färgad tvättställ, och som en stödpelare

För en härlig badrum, raffinerad precis som resten av huset, kan inte missa en färgstark design diskbänk! Diskhon blir ett design tillbehör om valts med omsorg för att vara i harmoni med miljön. En färgglad keramik diskho är en bra design val eftersom det når tunna skikt för att skapa rena och eleganta former.

Keramiska alternativ Giltiga är sten bassänger som erbjuder nyanser tenderar till naturen, medan de som vill att andra än traditionella vita kan vända sig till tvättställ i harts och färgat glas finns i orange, grönt, gult, blått, lila, röd, svart ljusa färger. En kategori ännu mer original och sökte består av tvättställ i Adamantx® att förutom det speciella material, bredvid de lugnare nyanser tenderar att beige erbjuda vissa modeller tenderar att klarröd, eller ogenomskinlig.

I de keramiska modeller existerar färgade tvättställ, inbyggd, tillfälligt eller dubbel, och alla kan anpassas. Även i badrummet född 'era av anpassning som låter dig söka och hitta din personliga komfort består av små detaljer, noggrant utvalda, lösa vissa problem eller att du kan peka på sitt eget välbefinnande, vad ger stunder av lycka.

För varje problem eller behov företag som Alice Keramik har studerat ett specifikt svar. I själva verket kan du välja bland de många modeller av moderna colorari sänkor med enkla, trendiga linjer och begära RAL-färger du vill! Det kan faktiskt ge utlopp för sin fantasi mellan färger med matt eller blank yta. För ett modernt utseende är den perfekta lyx mållinjen med guld och platina brons.

Låt dig bäras av kreativitet och kräver diskbänken valfri färg! Om du tvivlar eller funderingar kan du kontakta oss utan förpliktelser, kommer vi gärna hjälpa dig att välja din diskbänk för en designer badrum.