Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Handfat marmorpelare, modern design, Cylinder Cream

Kod: CP950CIL-AVORIO
kr 20.730,55 kr 25.758,34 -20%
Moms ingår
- +
Åtgärder
Diameter 45 cm x H91
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Handfat marmorpelare, modern design, Cylinder Cream
Fristående handfat i marmor i olika nyanser av elfenben till grädde och varma färgskiftning. Består av två delar, är den första "bassängen" levifato marmor både externt och internt. Den andra delen är "basen" realiseras genom att dekorera den råa marmor med en vändeffekt. Den typ av behandling som används för basen kan skapa sprickor eller sprickor i marmor inte försämra på något sätt integritet eller säkerhet av bassängen. Sådana situationer är inte betraktas som defekter i produkten.

CIPI lavab insamling: Vägen till strävan efter perfektion fortsätter privilegiera formuläret för att roll, välja fulländning av linjer och toner spontanitet okontrollerbara naturliga former. fasta ytor eller syntetiska stenar, metaller eller marmor, men ... perfekt körningar. Dessa är de sänkor av samlingen "Kapitel två" av CIPI. Vad är fast yta, marmor eller Stengrå resultatet ändras inte och affinitets möte med möbler, speglar eller kompletterar CIPI katalogen är alltid en hit.
Material och former som gjorts för att säkerställa elegans och hållbarhet, underhåll och enkel montering. Enkelt och aldrig tråkig.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter