Agra River Stone Countertop tvättställ, ej reproducerbar i serie

  • Kod: ISLAMISTO
kr 3.608,75
Leveranstider 7/14 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Produktens vikt 25,00 kg
Agra modell naturligt flodstensbänk tvättställ.
Varje del är handgjord och därför unik och annorlunda än de andra.

Mått : diameter 25-28 xh 15 cm
Alltid olika former, färger och storlekar gör varje tvättställ unik .
Tack vare de tekniskt-estetiska egenskaperna hos den naturliga råvaran är varje tvättställ unik i form och kromatisk accent.
Kännetecknande för naturstenar är närvaron av olika ådror, färger och nyanser, såväl som förekomsten av små "mikroavbrott" och hål, som inte ska betraktas som defekter, utan en del av naturligheten hos produkterna gjorda med dessa material . Ytans perfektion kan endast uppnås i harts eller keramiska produkter, tillverkade med industriella processer. Av denna anledning, i slutskedet av tillverkningen av tvättställ och duschkar, för vissa typer av sten (som i naturen har mikrosprickor och hål) utsätts produkterna för en kontrollprocedur , och hålen eller mikrobrotten är perfekt. , blanda hartset med pulverrester från samma sten.
RENGÖRING FÖR TVÄTTSTÄLL OCH DUSCHBACK I NATURSTEN
För den dagliga rengöringen av alla natursten rekommenderar vi absolut att man använder ENDAST VATTEN, eller VATTENBASERADE NEUTRALA RENGÖRINGSPRODUKTER FÖR NATURSTEN och inte andra syrabaserade produkter, som kan förstöra stenens struktur och yta på några veckor!
BEHANDLING
DET ÄR ABSOLUT VIKTIGT ATT GÅ VIDARE MED EN BEHANDLING VID INSTALLATIONEN , som ska upprepas med jämna mellanrum, beroende på vattnets användning och hårdhet. ENDAST en naturstensprodukt kan användas för att skydda stenen över tid.
 
Warum Kaufen:

-   ausgezeichnetes Preis / Leistungsverhältnis
- Original-Design
- Marmor und Naturstein
- exklusive Viadurini Kollektion
-

 
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev