Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Handfat sten rektangulär Stöd Natural Grey Jakarta, design och stil

  • Kod: ISLAQUGRI
kr 5.479,69 kr 7.128,86 -23%
Moms ingår
- +
Leveranstider
7/14 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Produktens vikt
30,00 kg
Viadurini Bathroom
Bänkskiva grått rektangulärt stöd i Jakarta natursten mönster.
Dimensioner: 35 x 50 x H 12
Boxy och vinkel geometrier för tvättställ bearbetade linjer med retro smak, finns i olika typer av marmor och ädelstenar.

Det karakteristiska för de naturliga stenar är närvaron av olika ådring, färger och nyanser, liksom närvaron av små "mikro tårar" och hål, som inte skall anses defekter, men en del av naturlighet av de produkter som framställs med dessa material. Ytan perfektion uppnås endast i harts eller keramiska produkter, gjorda med industriella processer. Av detta skäl, i det slutliga steget av de tvättställ tillverka och duschkar, för vissa typer av sten (som i naturen har mikrosprickor och hål) produkterna utsätts för ett övervakningsförfarande, och hålen eller mikrosprickor är fulländat , genom blandning av hartset med de rester av pulver av samma sten.
Rengöring för skålar och fat dusch NATURSTEN
För daglig rengöring av alla natursten, att vi rekommenderar absolut använda enbart vatten, eller produkter skonsamt rengöringsmedel för NATURSTEN vattenbaserade och inga andra syrabaserade produkter, som kan förstöra strukturen och stenen supericie inom några veckor!
BEHANDLING
Det är strikt nödvändigt att gå vidare med tillämpningen av en behandling vid samband med installationen, genom att upprepa sedan periodiskt, enligt den användning och vattenhårdhet. Den kan endast användas en produkt för natursten för att skydda stenen över tiden.


Viadurini.it med sin exklusiva samling Viadurini Bath Collection erbjuder d 'möbler till badrum med ursprungliga designen och motstycke. Diskbänkar appogio runda, rektangulära, elliptiska ... tvättställ kolumnen pyramidala, cylindriska, duschkar och mycket mer. En samling där naturen allenarådande. Alla objekt som erbjuds är tillverkade av natursten, färg och ädla säd nyanser, medvetet lämnade på deras fascinerande rått tillstånd.

Varför köpa:
  • utmärkt kvalitet / pris-förhållande
  • original design
  • marmor och natursten
  • exklusiv kollektion Viadurini

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter