Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

trä Diskbänkar

Veden, elegant och mångsidigt material, används allt oftare för att lämna huset gör välkomnande miljö. Träet sprider alltmer också som ett material för badrumsmöbler inklusive handfat och tvättställ. Men man kan be en trä bassäng deformeras med tiden?
Absolut inte, det är en kvalitet behandlas speciellt sjunka. I själva verket, den hygroskopiska trä, eller med andra ord kunna absorbera vatten, och sedan deformeras. Tack vare användningen av mer resistenta essenser, dock, och tillämpning av behandlingar som kan vattentäta ytor är det trä som används med framgång för att uppnå trend designer tvättställ gjorda för att hålla i tid.

En trä konstruktion tvättställ bryter de traditionella keramik diskho regler föreslå en struktur med vener från naturliga charm som skapar en naturlig atmosfär och trevlig slappna av. Ingen tillfällighet att de finsk bastu är gjorda helt i trä.

Även många av de designer trä tvättställ finns på Viadurini är handgjorda och är därför unik och exklusiv eftersom inte lämpar sig för serieproduktion.

I vår webbshop kan du välja exklusiva trä tvättställ rund stöd, rektangulär eller till och med i de ursprungliga formerna i fanerad bambu trä, teak och fast.

Ett tips för underhåll? Rengör med vatten enbart använd inte blekmedel pulver eller rengöringsmedel chimici.Tutti träprodukter i katalogen är tillverkade av massivt trä, så att inte frukta någon form av nötning.

Sammanfattningsvis trä sicuramenti sänkor lämpar sig för inomhusmiljöer såsom badrum, erbjuder många fördelar, inklusive en utmärkt kvalitet / pris förhållande och är funktionella, design, hållbara, miljövänlig, offrrono en naturlig charm och är gjorda för att hålla.

På viadurini då du finns främst två typer av trä tvättställ:
  • unika pjäser inte massa snidade i trä
  • runda tvättställ i lamellträ bambu, teak, fossil trä (den senare som liknar stenen)