Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Handfat på teak Saarong CIPI, tillverkad av ett enda teak rot

Kod: CP950-SA
kr 3.625,03 kr 4.894,82 -26%
Moms ingår
- +
Åtgärder
Ø35xh18cm (ungefärliga mått)
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Handfat i teak Saarong CIPI.
Sink design i teak. Varje del är huggen ur ett enda rot Teak, samtidigt skuggorna, noderna och märken som tiden har kvar på träet. Helt handgjord, Batik behandlas enbart med vaxer och oljor som förbättrar formerna "Natural".

underhåll tips
Trä:
ren med vatten, använd inte blekmedel pulverprodukter eller andra kemikalier. att återuppliva trä slät med medium sandpapper (150 g) ytan och sedan passera ett skikt av vax eller olja för Teak. Alla träprodukter i katalogen är tillverkade av massivt trä, inte så att de är rädda för någon form av nötning.

trä sänkor
Bambu trälister och massiv teak blir sänkor! Trä glömma sina former och tack vare hantverkskunskaper blir vardagliga föremål. Sänkor som aldrig lämnar deras koppling med dofter och färger av landet ursprung. unika och speciella föremål som kan göra oss drömma!
CIPI Collection Diskbänkar
Fly från keramik att ta reda på att sammansatta hartser, metaller, stenar och vackra tropiska träslag kan ge liv åt en "garderob" av diskbänkar från de oändliga kombinationer! Nya färger och enkla former och oändliga kombinationer för uppsamlingsbassänger Cipi 2016.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter