Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Sink teak bänkskiva utforma Bantul CIPI, obehandlat trä

Kod: CP950-B
kr 3.235,90 kr 4.372,57 -26%
Moms ingår
- +
Åtgärder
Ø40xh10cm
Leveranstider
7/10 arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns i lager
Cipì
Handfat design i Bantul teak.
naturlig och polerad teak i en synnerligen viktig och praktik. Obehandlat trä returnerar dofter och färger av den tropiska skogen. Sink bänk i naturlig polerad teak och obehandlade.

underhåll tips
Trä:
ren med vatten, använd inte blekmedel pulverprodukter eller andra kemikalier. att återuppliva trä slät med medium sandpapper (150 g) ytan och sedan passera ett skikt av vax eller olja för Teak. Alla träprodukter i katalogen är tillverkade av massivt trä, inte så att de är rädda för någon form av nötning.

trä sänkor
Bambu trälister och massiv teak blir sänkor! Trä glömma sina former och tack vare hantverkskunskaper blir vardagliga föremål. Sänkor som aldrig lämnar deras koppling med dofter och färger av landet ursprung. unika och speciella föremål som kan göra oss drömma!
CIPI Collection Diskbänkar
Fly från keramik att ta reda på att sammansatta hartser, metaller, stenar och vackra tropiska träslag kan ge liv åt en "garderob" av diskbänkar från de oändliga kombinationer! Nya färger och enkla former och oändliga kombinationer för uppsamlingsbassänger Cipi 2016.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter